Aşkooolar selam!
Regl sancılarına karşı yaptığınız şeyler nedir? Herkes mutlaka yazsın lütfen buradaki tüm kadınlar faydalansın ❤️
Canımsınız
Regl Sancılarına Karşı Ne Yapıyorsunuz?
Ağrı kesici içiyorum bazende sıcak su torbası koyuyorum
Sıcak Su torbası çok işe yarıyor karnımin üstüne koyup bir iki saat. Uyuyorum ağrıları hafifletiyor
MelissaP hamilelikten önce paso majezik içiyordum doğumdan sonra görmesem regl olduğunu anlamıyorum 😂 çok şükür
MelissaP ayaklarımı sıcak tutuyorum çok şükür evlendipimden beri aşırı ağrım olmaz ama bekarken ağrıdan bayılır iğne olmadan geçmezdi
MelissaP
Doğumdan önce; ağrı kesici, sıcak su, bazen yürüyüş, bazen de serumla çare buluyordum.
Doğumdan sonra rahatladım
MelissaP dayanılmaz regl sancılarım için hormonlu spiral (mirena) taktırdım şuan regl olduğumu bile anlamıyorum kanamam da minimuma indi 5 günde 1 ped doldurmaz çok konforlu 😅
Canım kadınlar ya iyi ki varsınız ❤️
MelissaP çok şükür fena etmiyor beni doğum lardan sonra da azaldı epeydir sancım az oluyor
MelissaP sıcak olmaya dikkat ederim çok kötü çünkü ilk iki gün
Ağrı kesici duruma göre belki
Ve beni rahatlatcak yeşil çay,melisa çayı, ıhlamur yada papatya içerim ne varsa artik 😂
bazen anlık sinir oluyorum yada duygusallık olarak kötü oluyorum o yüzden çikolata 🍫 olmazsa olmazim 😂
TombulHatun benimde tam tersine evlendikten sonra ağrı oluştu sancı oldu
perimasali802_ hadi ya ben çok çektim bekarken yollarda bayıldığımı bilirim ağrıdan kimse çekmesin bu sancıyı
MelissaP agrı kesici + anason çayı
MelissaP bekarken ilaç serumla düşük yaptım ondan sonra adet sancısı kalmadı simdi de ayaklarım üşürse sancım oluyor