ikiprensesannes Medusa bilmem 😂 Kızlarima vereceğim nasihat da şöyle asla ama asla ilişkine 3. Kişilerin müdahale etmesine izin , fırsat verme . Tek amacın mutlu olmak olsun gerisi insanı sadece yorar ☺️
kizatasozu Medusa kızıma : kimsenin hayatına karışmasına müdahale etmesine asla izin verme he de geç yine kendi bildiğini yap. Ayrıca ailesinden bosanamayan biriyle evlilik yürümez derdim ve kocasını parmağında oynatması gerektiğini hahahaah 🤣
kizatasozu kizatasozu bişey daha dicem kızıma az önce gördüm Yüzde ısrar etme, Doksan da olur. İnsan dediğin Noksan da olur. Bir ben varım deme Yoksan da olur. Hatasız dost arayan Dosttan da olur. Çok güzel degilmi 😻
Ask_hosmus Medusa 3 oğlum 1 kızım var , oğullarıma kız kardeşinize bir erkeğin nasıl davranmasını istiyorsanız hayatınızdaki kişiye de öyle davranın elin gül gibi kızlarını harcamayın derim , kızıma da baban ve abilerinin sevgisi sana her zaman yeter başka kollarda sevgi arama canın çok yanar derim , Allah çocuklarımızın karşısına iyi güzel insanlar çıkarsın 🌿
firdevskartal Medusa ilişki tavsiyesi değil de ben oğluma sadece kızları üzmemesi gerektiğini onların da ailesi olduğunu. Kızları üzersen kızların tarafından olucağımı söylerim. He oğlumu üzen kız olursa o zaman yandı 😜
Bubenimoykumm Medusa kızıma not : kimseyi idare etme beğenmediğin ve istemediğin yerde durma . Kimsenin seni üzmesine izin verme . 5verip 1 alacaksan kendine yüklenme 1 verip 5almak istiyorsan da dengeni kur. Oğluma not. Kimsenin kızını üzme unutma senin de bir ablan var .kadınlar biter narin çiçek o çiçeği daima sula diri tut. Mutlu et. İlgi göster saçını okşa ruhunu doyur.