HurremSultan rouge_ ama diğer hesap aktif Aralık’ta aktif olmuş. Sen nasıl hesabın şifresini unutup Kasım’da girdin
rouge_ HurremSultan yok ya bayadır girmiyorum zaten uygulamayı silmiştim uzun süre yüklemedim sonra konuştuğum kişileri özledim merak ettim tekrar indirdim ama şifreyi unutmustum canım💕
rouge_ Kbranur65 hosbuldum canım🥰ben cok farklı yeni dönemlere girdim ya cogu seyde hatta düsünce yapım bile degişti pek aktif olamadım🥰
ikiprensesannes Kbranur65 yok 😐planda değişiklik oldu bir hafta diye gitti iki hafta oldu 😂 yetmezmiş gibi bide benim regl başladı artık gelse de boş 😅😂ben bu işe olan inancimi kaybettim maalesef 🥲
HurremSultan rouge_ ay tuhaf oldum ya daha önce de sen diye gelenler olmuştu 🥲🤭 özlemiştim seni iyiki geldin o zaman
rouge_ Kbranur65 yok ya bebek yok bir kere istemiştim de olmadı sonra da vazgeçtim daha dogrusu istiyorum hala da dogru zamanı bekliyorum diyelim
kizatasozu rouge_ ayyyyyhh benim canimn gelmiş hosgelmiss 😻iyiki geldin nereye gittin sen birdenbire he ?bide uygulamayı silmissin 🙄
rouge_ HurremSultan oha o yüzden demekki inanmayanlar olmus ben olduguma 😂 Özledm sizi❤️hesabımın sifresini hatırlıyım oraya gecerim ya
rouge_ kizatasozu hosbuldum canım🥰bu ne güzel karsılama😍ne biliyim ya sıkılmıştım ve cok daha onemli işlerim vardı tamamen arındım onlara odaklandım ve komple uzaklaştım telefondan sadece burası degil