kukulii87 inan bnde bilmiyorum kaynım nakliyeci bnm onlarda aynı işi yapıyor bir kaç kere müşteri onların verdiği fiyatı beğenmiyor bizimkilerden aldığı fiyat uygun olunca bunalrs tamam diyor o da herkes şahit buna hala birini görsek diyor o kadın yaptı ne yaptıysa diye
Çarşının içindeki bağırarak senin hayatını altüst edeceğim seni iflah etmeyecm diye söylüyor
Önce nişanlısından ayırıyor sonra dükkan kapanmış borç var diye kamyonunun biri satılmış kaynım içmeye başlamis sonra biri ile konuşuyor o kızda başkasından hamile kalıyor ve kaçıp başkası ile evleniyor kaynım evden uzaklaşmaya başlamis eve gelmez olmuş bütün herşeyi satmaya başlamis şehirden gitmek için uğraşmış kayınbabam da bak herkes biliyor birşey yaptığını bizi rahatsız etme uğraşma diyor daha bekle senin de yuvan yıkılacak çocukların da gün yüzü görmeyecek diyo o günden beri de hep birşey buluyorlarmis en son bn odada göbek bağı buluyorum ve korunmak için birşeyler yapıyorlar hocanın dediğini yaptım yapalı iyiyiz hatta bir kaç kere de bize gelmek istemiş haber gönderdiler kabul etmedik yolda görsek selam vermeyiz eşimin küçük dayısına da yapmış aynı şeyi 3 çocukla ayrılmış dayısi şimdi çocukları umursamıyor bile dede nene büyütüyor biri ile evli üç kadının eski kocasından var birde ortak var hepsi bir arada kendinin çocukları dede nene yanında sıkıntıyla büyüyor çocukları görmek istemiyorum öldüresim geliyor diyor dayısı kadın çok fena birseymis herkesin dediği uzak durun oldu hatta esimler bizimkiler ile tanışmaya gelince babam sorup hber ederiz diyor biz 5 yıl sevgili kaldık babam sevgilim olduğunu biliyordu adını falan bilmiyordh bir kaç kişiye hber gönderildi araştırma yapın diye biri geldi dedi ki valla biri. Varmış büyü falan yapıp o aileyiz dağıtmaya uğraşıyormus bu eve ne kız verilir ne kız alınır dedi babam vermem diye diretti 15 gün zor ikna ettim bn büyü Bulduk diyince babam diyor ki bize dediler sen vazgecmedin kızım ama seviyorum eşimi bir o kadin için niye ayrılım diyorum ama kadın çok uğraştı bizi ayırmak için şimdi ikinciye hamileyim bilmiyor çevrenin çoğu komşular bile olurda laf söz olurda duyar diye bekliyorum karnım büyüdüğünde godeck ancak rabbim hepimizi korusun bu ve buna benzer kişilerden bn korkuyorm hala onların olduğu ortama girmeye