Glsm0258 o kadar tanıdık geldi ki evlendikten bir ay sonra dış kapımda kayınbabam tesadüfen bulmuş ama bize dememis kimin yaptığını bulmak için beklemiş o ara da biz eşimle o kadar kavga ettik ki hatta annemlerin arayıp gelin alın ne hali varsa görsün demsiti hâlbuki su istedi bnde bulaşık bitsin getiririm demiştim kavga burdan basladj ikinci ay kurban bayramiydi kayınbabam o bulduğu şeyi pisliği psilik götürür düşüncesi ile kanalizasyona atmış aynı şekilde oraya boş bir kağıt bırakmış kim gelip bakacak diye ve yakın bir akraba çıktı tâbi tesadüf de olabilir diye düşündük bekledik bayramdan sonra yine biz saçma sapan kavga edincee yine kayınbabam (alt üst oturuyoruz o yüzden onlar buluyor) ben hamileyim o zmnalr disarilari supuruyordum balkonun köşesi de örümcek ağı olmuş uzanamyinca çağırdım evde başka kimse yok diye oraya uzanırken tavanda demirler var bilen bilir eski evlerde salıncak falan kurulurmus onlara onun orda bir bez parçası ve içinde bir kağıt arapça yazılar ve iki tane büyük cinali dediğimiz insan çizmeye çalışmış birde ipte asılı gibi bebek bn bunu görmeden bir gün önce gece 2 de yoğun bir kanama geçirdim ve bebeğin düşme tehlikesi olduğunu kalp atisinijin yavaşladığını dedi doktorum öylene doğru da bunu bulduk bir hocaya sordurdulwr ve bizim ayrılmamiz için hamile kalsam bile çocuğu düşürmek dogurmamak için yapılmış olduğunu söylediler korunmak için hoca bize bir kaç parça birşey vermişti bir süre evinde bulunsun diye sanırsam iki ay durdu sonra bir akar suya at dedi ve yaptık biz bunu rahatladık uzun zaman hiçbir şey olmadı çok iyiydik yine sebepsiz kavgalar olunca araştırmaya başladık bu arada evime kimse gelmez annem babam bile gelse yukarda kayınvalidem de ağırladık hep üçüncü yılım olacak bu yıl gelen oluyor o da ablam annem ve kuzenler başka kimse değil neyse uzun zaman sonra tartışma çıktı yine boş yere tâbi bu süreçte kızım oldu sağlıkla kucağıma aldım Çok şükür eşimin teyzesi gilde aile yemeğine davetliydik gittik geldik bebek çantasını kaldırdım bir hafta on gün falan sonra anneme yatıya gidecktim bir haftalığına eşim evde olmadığı için çanta hazırlamak için açtığımda bir göbek bağı buldum kuzeninin de bnmle aynı zamanda doğum yaptı bir oğlu olud onun olduğunu düşünüp kaldırdım birine gösteriyordu karışmış olabilir dedim bir süre tartışma olunca bir hocaya gittim hoca bana yatak odasında koyduğum yeri söyledi orda büyü yapilan bir göbek bağı olduğunu söyledi birşeyler yazdı verdi yine düzeldik
Çok uzun oldu ama sana birşeyler çağrıştırır diye yazmak istedim bir kaç hocaya git ne derlerse ona göre hareket et derim biz dayısının eşi olduğunu anladık yapan hep yakın çevre çıkıyo rabbim yardımcın olsun çocuğun için de üzüldüm inşallah düzelir