mlksrdl düzelirsiniz konuşun sen adım at o atmıyorsa yada aranizda o kadar büyük sorun yoksa sen at yani böyle üzüleceksen
İlişki yasayamama
ikiprensesannes üzülüyorum canım çünkü böyle bı adam değildi şaşırıyorum böyle olmasına tamam çocuktan sonra çok aktif bı cinsem hayatımız olmadı ama olduğunda da iyi oluyodu noldu birdenbire bilmem şuan karşımda gene uyuyo mesela
mlksrdl hiç konuşunuz mu peki bu konuyu kendisiyle
ikiprensesannes hayır 2 gecedir böyleyiz zaten normalde eşim asla durmaz atlar üstüme nolursa olsun çok afedersiniz ama arkadan falanda dayiyo ama aksiyon yok iki gündür garip!!🤷🤷
mlksrdl belki eşinin bir sorunu vardır kafası rahat değildir yani yarin bir konuş tatli tatli
mlksrdl konuşmayı denemeye ne dersiniz peki ☺️
perimasali802_ canım benim maddi sorunlar dışında bı sorunumuz yok hamdolsun elhamdülillah ama o olsada olmasada bana yapışan bı adamdı birdenbire iki gündür durulmasını uyumasını garipsedim gerçi ben annemdeyken midesi çok kötü olmuştu hep istifra etmis belkide o yüzden kötü oldu bilemiyorum ki
ikiprensesannes canım benim biz birbirimizi habire yanlış anlıyoruz ben ak diyorum o kara anliyo yani konuşsak yanlış anlayabilir beni ondan korkuyorum
mlksrdl midesi ağrıyor başka bir yeri degil 😂
Bnce senden atak bekliyor o zaman çocuk uyuduysa git saril biraz dürt uyansin
mlksrdl anlamaz karı kocasınız açık açık istediğini söylersin yanlış anlayacak bir durum yok belki oda senden bekliyordur yada herhangi sorunu olabilir mi sana anlatamadığı
mlksrdl böyle bir şey yapması çok basit bir şey değil ki ki eşinden böyle bir şey bekler misin zamanında hiç yaptım ki yaptığı şey çok büyük bir terbiyesizlik olur
Günaydin