baribari yok işte bişey oldu banada geçen ay reglken feci bir istek vardı bu ay hiç ama hiç yok soklardayim ama normalde de benim libidom 0 yani ben kendimi bileli böyle nerdeyse

baribari kendimi nasıl yukseltcem bilmiyorumki canım benim yani şuan karşımda uyuyo gidip üstüne çıksam kiloluyum zaten adam yan yatiyo beli kırılır Allah korusun🤭

perimasali802_ canım benim maddi sorunlar dışında bı sorunumuz yok hamdolsun elhamdülillah ama o olsada olmasada bana yapışan bı adamdı birdenbire iki gündür durulmasını uyumasını garipsedim gerçi ben annemdeyken midesi çok kötü olmuştu hep istifra etmis belkide o yüzden kötü oldu bilemiyorum ki

ikiprensesannes canım benim biz birbirimizi habire yanlış anlıyoruz ben ak diyorum o kara anliyo yani konuşsak yanlış anlayabilir beni ondan korkuyorum

mlksrdl midesi ağrıyor başka bir yeri degil 😂
          Bnce senden atak bekliyor o zaman çocuk uyuduysa git saril biraz dürt uyansin

mlksrdl anlamaz karı kocasınız açık açık istediğini söylersin yanlış anlayacak bir durum yok belki oda senden bekliyordur yada herhangi sorunu olabilir mi sana anlatamadığı

mlksrdl böyle bir şey yapması çok basit bir şey değil ki ki eşinden böyle bir şey bekler misin zamanında hiç yaptım ki yaptığı şey çok büyük bir terbiyesizlik olur

perimasali802_ kız dürttüm durttumde uyuyakaldi koltukta öküz yatağa bile gelmemiş gece bende dedim hayatında biri varsa benden soguduysan ayrılalım git takıl rahat rahat sen manyakmisin oğlumla senden başka kimse olamaz benim hayatımda diyo çokta inanmıyorum ama neyse inanmış gibi yaptım bende

mlksrdl ya güzelim aldatmayı sadece cinsellik istemiyor diye yorumlama al karşına konuş bir sorunmu var böyle damardan gir bende bir kusur mu var yada çekici gelmiyormuyum gibi sözlerle konuş
              Adamın üstüne gitme o kadar profesyonel gördüm adamın hayatı eşi dört dörtlük ama bir b.ka yaramıyor

baribari evet kuzum bir tanecik oğlum var ellerinden öper teyzesi☺️