• Muhabbet
  • Cinsel sorun, kendi sorunlarım, fikirleriniz please

Kızlar merhaba. Bazen kafam allak bullak oluyor. Ne yapmam gerektiğini, nasıl bakmam gerektiğini bilemiyorum. Sizinle paylaşmak istiyorum. Eşimle cinsel sorunlarımız vardı evet kapattık gitti o konular. Şimdi biraz mesafe olsun cinsel uzaklık olsun eski konular beynimde dönüyor. Eşime karşı da istek duyamıyorum uzak kalmayalım diye yaklaşsam bile o istek yok eski hevesimizi tutkumuzu arzuyu şehveti göremiyorum ben. Eşime sorsam ona göre normaldir. Namaza da başladık kaynım ve kv ile beraber yaşıyorum. Eski neşemiz, sohbetimiz, iletişimimiz hiçbiri yok gibi arkadaş gibiyiz adeta evde. Ben uğraşmaya kalksam duvar örüyor dur diye. Akşam yemek ye çay iç herkes kendi halinde. Sonra yatağa gir 5 Max 10 dk sonra uyku. Evimiz ters dubleks. Birliktelik yaşayacaksak da erkenden olucak duş olayı felan zor geliyor yani. 1 hafta olucak nerdeyse. Ben yaklaşırsam haftada 2 olur onunda haftada 1 gelmesine bozuluyorum ben. Ama artık çabalamaktan konuşmaktan bıktım evliliğimiz duygularımız yıprandı sanki. Arası uzayınca mast yapar mı yapıyor mu düşüncesine kapılıyorum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Yaparsa yapsın banane bende kendi halimde takılıyım diye mi düşünmeliyim. Namaz kıldığı için daha anlaşılır bu durum. Ama istek olmadığında yaklaşmak istemesem de acaba yönelir mi diye yaklaşıyorum. Arayı uzatınca ruh halim negatif oluyor. Ve birde şunu sormak istiyorum. Erkeklerin uyku esnasında organıyla oynaması normal mi hani gece uykuda zevke geldiklerini biliyoruz. Bu durum mast alışkanlığından mı kaynaklı yoksa normal mi. Özür dileyerekten burası anonim bir yer olduğu için açık açık sordum. Konuşucak, fikir alıcak, farklı bakış açılarını değerlendireceğim kimse yok. O yüzden burada paylaşıyorum. Umarım kendimi anlatabilmişimdir de fikirlerinizi de yazarsınız. Ben de hiçbir şekilde cinsel olarakta adım atmıyorum sohbet etmek şakalaşmak yönünden de. Yalandan gülümsüyorum veya birşey söylerse kısadan geçiştiriyorum.

burcu21 öncelikle her erkek o şekilde yatar özelikle sabahlari ereksiyon halindeler buna takılma sen
    . gelelim cinsellik olarak
    Ev yeterince kalabalık ve hâliyle buda size yansıyor
    Ev içinde az birbinizi görüyorsunuz ve temas halinde değilsiniz çünkü ev kalabalık zaten bunada yorgunluk çabası
    İlişkinizi dinamik tutmalısın bunu maalesef odun kafalılar anlamıyor o yüzden senin onu ateşlemen gerek namaz duş engel değil en fazla bir saat sursun yani

burcu21 çocuk var mı bilmiyorum ama sizin evliliğiniz oturmuş artık. Namaz duş bunlar engel değil. Canlı tutmak istiyorsan da biraz daha senin gayretin devreye girmeli. Erkekler gerçekten hazıra çok alışıyorlar. Farklılık arıyorsk iş bize düşüyor bence. Bize bakarsak benim eşim de ben de günün sonunda yorgun ve uykusuz yatağa kendimi zor atarım.

perimasali802_ evet onu biliyorum ama uyku esnasında oynaması normal mi mast yapar gibi kısa süreli. Rüya mı görüyor anlamıyorum. Hep mast yaptığı için hiç rüyalanmamışta.
        Evet kesinlikle öyle. Yani mutfakta felan denk gelirsek sarılırdık ben adım atardım öpücük verirdim veya isterdim. Ama bıraktım saldım artık. Hepte ben yapınca kadınımsı hissetmiyorum ama eşimden gelince kadınlık enerjimi yüksek hissediyorum.
        Ne bir saati canım Max 15 20. Nasıl dinamik tutmalıyım. Hep ben mi adım atıyım dinamik olalım diye anlamıyorum ki. Tabiki engel değil belki bugün olur diye düşünüyorum tık yok bende saldım artık.
        Genelde atlet şort veya gecelikle yatarım ama bazen yanaşırsa düşünerek biraz daha özenli olurum parfüm felan sıkarım klasik hoş gecelik giyerim sıradan yine yanaşmaz aşırı gıcık oluyorum hiç mi fark etmiyorsun. İlla ben mi adım atıyım

Bubenimoykumm evet 21 aylık bi oğlum var. Oturmuş ilişkilerde herşey rutine mi bağlanıyor anlamıyorum gerçekten. Sıradanlaşmış gibi herşey cinsellik bile. Ve bu beni mutlu etmiyor. Bi ara gün içinde mesaj atardı özlediğini, sevdiğini derdi veya cinselliğe hazırlık yönünden. Onuda bıraktık. Evde çocuk ev işi derken eşten bi mesaj almak mutlu ediyor enerji veriyor en azından benim için öyle. Bunu devamlı dile mi getireyim yani. Nasıl gayret edebilirim bilemiyorum ki yada yanlış yapıyorum ben bir yerde bilmiyorum. Ne kadar yorgunluk olursa olsun aşırı değilse tabi eşimle iletişimime engel olmuyor benim için. Eşimin işi ağır olduğu için düştüğü gibi uyur saat geçerse olsun bitsine getirir hep.

burcu21 adamın libidosu düşükse istediğin her fanteziyi yap canlandıramazsın . İş yoğunluğuda istekli bir erkeği bu kadar pasifleştirmez bana kalırsa elindeki bu buna alışmaya bak niye böyle diye hayıflanma yoksa çok yıpranırsın . Her seferinde senin adım atman seni daha da üzecektir .

burcu21 alışkanlık o zamn eşinin olabiliyor dert etme sen onu
              Yaşadıkların çok normal ama istekli olduğun için hep istiyorsun ama eşin için farklı sorunlar daha ön planda sanki
              Bir saat derken duş vs diye dedim
              Güzelim benim istersen pijama giy farketmez erkekler için
              Hep benmi gideyim dedin ya sende gitmesen gurur yaparsan birak bir hafta aylar bulur bir haftada yine normal önemli olan o bir hafta ateşli geçmesi önemli bnce

Renk katmak için işe yarar mı bilmiyorum pat diye uyuyor diyorsun ya gece vakti saat 2 3 bilemedin o saatlerde yanaş kocana elleş yani çok çok yorgun değilse illa karşılık vereceğini düşünüyorum uyku esnasında da uykulu uykulu tadı başka oluyor şaşırt mesela eğer hiç öyle denemediysen bide sabah duş alması işe gitmesi vs sorun olmicaksa

burcu21 canım eşinden bekleyeceğine sen mesaj at onun da belki böyle sözlere ihtiyacı vardır..arada bir beni ihmal ediyorsun falan da de 🙂

mca bunu eşim bana yapıyor ne kadar uykusuz yorgunda olsam daha sıcak geçiyor 😂

alinasira hayır bence öyle değil işte öyle olmadığını bana karşı öyle göründüğünü bilmeme aşırı sıkılıyorum. Ayrıca akrep burcu🤣
                      Niye böyle diye hayıflanmıyorum da ilk zamanlar farklıyken şen şakrak neşeli olupta şimdilerde 5 senelik evliyiz. Hayat isteği sönmüş yanında da o ilk heyecanlar duygular da sönmüş gibi davranıyor. Sorunlar kaygılar olabilir ama onlar elbet geçici. Eşim öyle oldukça bende hevesimi heyecanımı kaybediyorum. Bu duygular kırgınlıklar kalıcı oluyor bence. Ben iletişime çok açık biriyim eşimse tam tersi ve dediğiniz beni çok üzüyor ve yıpratıyor bu durum

perimasali802_ peki teşekkürler. Uyku esnasında hissedince bozuluyorum ne yapacağımı da bilmiyorum yaklaşsam mı felan diye.
                        Kesinlikle öyle doğru düşünüyorsunuz ama ben bilmiyorum onun içindeki o sorunları düşüncelerini. İnanır mısınız tiktokta kaydettiği durumları bile hissettiğini düşünüyorum. Hatta dedim ki ne o hislerini mi kaydediyorsun. Yok herşeyden soğudum yok böyle hevessiz hüzünlü kırgın sözler yani.
                        Anladım aynen öyle saat geç olunca olsun istemiyor ee erken gel odaya zaten bi özel alanımız burası. Oda yok her zaman
                        Niye onların sonuçta o giyim de ilgilerini çekmiyor mu
                        Evet yaaa haklısınız yani gitmesem geliyor muhakkak tabi ama arayı uzatarak tabiki

mca çocuktan önce dediğiniz gibi olurdu. Çocuktan sonra 1seneden fazla öyle yaklaşım hiç olmadı. Evet dediğiniz gibi ama bazen şaşırıyorum kendi de yanaşsa geceleyin uyuyalım diyerekten geri duruyor 😄
                          İşe çok erken gidiyor duşta alamaz o saatte hele birde banyo üst katta kv kaynım varken gecenin bir vakti ohooo

lgrth olabilir düşünücem bunu. Ne biliyim yani ben adım atınca o yönden farklı oluyor bazen eşimden de soğukluk görünce. Eşim atınca kadınlığımı hissediyorum farklı bir mutluluk oluyor. Nasıl mesajlar atmalıyım mesela

lgrth aniden gelişen hatta gece uykuluyken gelişen durum daha güzel oluyor kesinlikle 🤣

Hepinize teşekkür ederim bu arada. Gerçekten konuşmak fikir danışmak, almak çok iyi geliyor. Birbirimize bazen ilaç oluyoruz birbirimizi bilmeden🥰🥰

Bubenimoykumm benim de oğlum 22 aylık.
                              Artı 9yaşında bir kızım var.
                              Bazen çok yoruluyorum ve eşime sarıyorum. Sen beni neden aramadın neden mesaj atmıyosun vs. Bazen ikimİzin de pili bitik oluyor ve cinsellik ne o sorar ne ben. İkimiz de pert olduğumuz zamanlar oluyor. Dediğim gibi bir rutine oturunca insan eskiye özlem duyuyorum bazen diyorum kızım kimler ne dertlerle sınanıyor her zaman şükrederim bu yüzden.

burcu21 bence evlilikte seni beni yok..iki tarafında ilgiye ihtiyacı var erkekler işten yorgunluğu stresli geldiğinde genelde huzur ve güleryüz bekliyorlar daha neşeli olup enerji verebilirsin biliyorum sende yoruluyorsun ama sen yapmasan o yapmasa nereye kadar sürecek böyle ..en azından vicdanın rahat olur..gün içi halini hatrını sorup özlediğini eskisi kadar ilgilenmediğini onun ilgisine aç olduğunu belli edebilirsin..o anki ruh halin ve durumuna göre artık 🙂