tazeann ahahaha
Muhabbet
Bahtsizbedevi_ yani takma sende ben bir çaresini bulursam haber Ederim 😂
ikiprensesannes takmamak eldemi afedersin iç çamaşırı bile dötümden kayıyodu son hamileliğimde biraz aldımda oluyo şimdi
ikiprensesannes tamam bekliyorum baciko 🤣
Bahtsizbedevi_ benim o kadar değil 😂🤣var biraz yani
Bahtsizbedevi_ bekleme de kal
ikiprensesannes benim okadardı işte son hamilelikten kalma kiloların var biraz şuan 53 kiloyum hamilelikten kalma kilo bu hamilelikten önce 45 kiloydum🤣
ikiprensesannes tamam aşkım
Bahtsizbedevi_ ben 60 ile 57 arasında gidip geliyorum
Bahtsizbedevi_ sen de yatma bir gün yanında bakayım ne yapacak 😂😂
ikiprensesannes keşke bende o kiloda olsam bana kafi olurdu o kilo
TombulHatun bacım yatmadığım günlerde oldu yine yanıma gelip işini halledip geri başka yerde yatıyodu ayrı yatmadım mı sanıyosun🤣🤣
Bahtsizbedevi_ kilo var olmasına da görsen zayıf dersin mesela kimse inanmiyo o kiloda olduğuma bide ben yüzden istiyorum sadece
Bahtsizbedevi_ her gün mü oluyo bu 🙄
Bahtsizbedevi_ iyi aksamlar kizlar
Bahtsizbedevi_ ama bu kötü işte hayatta yüz vermem gelecek beni kullanacak gidip ayrı yatacak gırtlağına çökerim onun
- Düzenlendi
Bahtsizbedevi_ @ikiprensesannes sabah kahvaltıda hergün börek poaça öğlenleri ekmek arası patates kızartması akşamları makarna 10 ayda 48den 68 e çıktım sonra veremedim pişman oldum 😂şimdi de yağlar yapıştı kaldı zayıflık candır 😂 bu söylediklerim lise zamanıydı zayıflıktan şikayetçi olup bilinçsiz yediğim içindi 😂
lgrth bebekamin iştahdq sorun yok yerim yiyorum da ama arkadaşın dediği gibi metabolizma hızli çalışıyor etki etmiyo 😂🤣