TombulHatun yesim631 ne olursa olsun yatak ayırmayın ya neden ayrı yatıyorsnz ben çok karşıyım ayrı yatmaya
yesim631 TombulHatun canım hamileyken mecbur ayırmak zorunda kaldık çünkü rahat uyuyamıyodum oda bana kıyamadığı için ben rahat edeyim diye ayrı uyuyoduk ama aynı odada uyuyoduk yine sadece yataklar ayrıydı
lgrth yesim631 ya böyle iyi bence boyuna göre ben bu boyla 57-58 olmak istiyorum 😂kal yerinde valla kilo bela
yesim631 lgrth ilk günler yeni evliyim ben utanıyodum yanında giyinemezdim bile oda bunu bildiği için sık yapmazdı sonra fazlalaştı şimdide yapmadığı gün yok 🤣
lgrth yesim631 ay bir de bunun banyosu var saçımın ıslak kalmasından nefret ediyorum 😂sırf bu yüzden ara verdiriyorum hep 😂
yesim631 lgrth ben hiç fön kullanmam saçıma havluyla hafif kurtuluyorum sonra klimanın altında kuruyodu kendi kendine
ikiprensesannes yesim631 Brnde totis de var ama yüz den kilo zor alıyorum ya hamilelikte yüzüm kilo alincq çok güzel oluyor ama 🤭
lgrth ikiprensesannes aynı ben verince de yüzüm ilk veriyor yüzümün zayıflığından kilom asla belli olmaz😂
yesim631 ikiprensesannes bende hamilelikte aldım kilo hem vücut hem yüz yüzde kaldı vücutta yavaş yavaş veriyorum
ikiprensesannes lgrth bide.hafif alsam yüzden hemen göze gelir gidince de hissediyorum psikolojim bozuldu🤣🤣