Selam kızlar.. Bir süredir evde eşyalarım kayboluyor, öncelikle iki tabak kayboldu komşulara bir şey götürmedim yine de sordum hatırlamıyorsam diye ama hayır kimsede yok. bugün çakmağım kayboldu. bebeğimin oyuncakları yok, tüm evi dip köşe bakmayacağım hiçbir yer kalmayacak şekilde bilmem kaç kez temizlemişimdir ama yok. özellikle tabaklarımı çok merak ediyorum. üçüncüsü iki gün önce kayboldu çünkü, hâlâ yok ve evime kimse girip çıkmadı kimseye bir şey götürmedim. başına böyle bir şey gelen var mı
evden eşya kaybolması
edadm tabaklar için bir şey diyemem ama bazen gözümüzün önünde olan şeyleri göremeyebiliyoruz Ethem Dede duası var onu okudunuz mu
piyangobileti dün okudum bulabilirim inşallah :(
edadm çocuklarin varmi buyukmu
Mutfaktadir nerde olacak buz dolabını kontrol et
edadm kız noluyor hshahaha şeytan aldı götürdü satamadan getirdi olacak bu saçma sapan yerlerden çıkar oraya nasıl geldiğini bile anlamazsın ama çıkar, maddi şeylerde kayıp var mı ? Altın kolye bileklik vs, eve giren cıkana dikkat et, kiminin hırsızlık hastalığı var tıptaki dilini bilmiyorum, illa bişey alıp götürmek istiyorlar falan
Etem dede Etem dede gömleği keten dede (kaybolan eşya ismi) bulursan sana bir Fatiha hediye deyin bakalım 😅😅
perimasali802_ bir yaşında bebeğim var her yeri de alt üst ettim yok hiçbir yerde 🥲
hibiskusserbeti dün dedim gerçekten bunu bile denedim ama yokk o tabakları çok merak ediyorum 😂
edadm çıkar bir yerden düşünüp te psikolojini bozma
edadm buldun mu