defnem çok yorgunum . Asla çocuğumdan şikayetçi değilim . Ama bende bi insanım çevreme bakıyorum millet kocası gelsinde az çocuğumla ilgilensin diye bakıyor bende gelmesin diye . Çünkü bana bi faydası yok ve kendimi çok yalnız hissediyorum . Herşeye ben yetişmeye çalışıyorum herşeye

belladonna değişmiyorlar arkadaşım . Ha dediğiniz gibi gerçekten eşine değer verir onu anlar ama anlamayana ne anlatacaksın ki

Evlilik bu cocuk oyuncagi degil

defnem bi insan düşünür bu kadın sabahın köründen akşamın körüne kadar herşeye yetişiyor çocuk desen ev desen yemek desen temizlik desen çamaşır desen ve gram dinlenmeden gece 11’e kadar ayaktayım . Bugün kendi ağzımla dedim az çocukla ilgilen mutfağı toparlıcam diye gelmiş bana ağlasın bırak diyor gerizekalı mısın sen dedim yapıştın kaldın koltuğa koca götünü kaldır bi zahmet dedim napim patladım bende

tubaay eşimi anlatman şaka mı aşko😂 galiba boşanmaya doğru gidiyorum bakalım nasıl olacak

cananlcm tek olmadığımı biliyordum 🥹 benim aklımda olan da o ama çocuğuma kıyamıyorum biraz büyümesini bekleyip direk boşucam ne halt yerse yesin o saatten sonra

defnem insanı delirten cins bunlar arkadaşım . Çünkü kendini enayi gibi hissettiriyorlar insana

Ya çok üzüldüm nerelisin sen

Güzel şehir bende geldim oraya bursaliyim bende 😍🥰

defnem ay bir ben sevemedim burayı . Defolup gitsem diye bakıyorum . Ama bende bursayı hep merak etmişimdir güzel bi şehir olduğunu çok duymuştum 🙂

İnşaallah canim gelirsin ya

tubaay ya nesi hakli acaba sen kendini üzme 💜
            Bir çocuk dünyaya geldiyse bakmak zorunda
            Hep senle nereye kadar
            İnşallah kafasına basarda az da olsa değişir