Kizlar bugun eşimle tartıstım mutfakda sigara iciyorum cami ac ozaman evi kokutuyordun dedi sanki sen icmiyosun dedim karsılık verme dedi bi kac dk sonra gozluk silecek spray bulamamıs bu evde sivi bisi yokmu amq dedi ne kufur ediyon dedim karsılık verme dedı sende duzgun konus dedim sonra bana tokat atti bende o sinirle kafasını gecırdım sonra beni aldı gogazımı sikarak yere dusurdu oyle pat diye dusmedim de neyse allah belani versin diyerek aglayarak odaya gittim sonra cocuga bak ben işe gidiyorum dedi kulagıma acıtın dedi koluma 2 kere yumruk atti bende popsundan deptım ama uzak olunca fazla deymedi işe gitti napmam lazımmm kafam karısık aslımda benım dedıgımı bşr yapiyor istedigimi deger veriyor herseyde cok dusunuyor beni boyle yapınca ne yapmam lazım bilmiyorum..

miram456 anladığım kadarıyla karşılıklı atışma olmuş aranızda bizim ne dememiz içini rahatlatir ki sorun şu aslında aranızda iletişim sorunu var o küfürlü konuştukça sende sinirlenip haliyle karşılık veriyorsun ve bu şiddete kadar uzayabiliyo konuşarak çözmeye çalışın baktın olmuyo daha ileriye gidiyor otur kendi kendine düşün yani

ikiprensesannes ya evet hani gercekten sevmeyen biri olsa ve hergun siddet vs olsa bısanayım diyecem cok nadir oliyor bu siddet karsılıklı ilk o baslatıyor ama vallah bilmiyorumyaa 1 yasında ogumuz var bide sevgi deger vs gormesem sevmiyo sg evden derim tek tuk olaylardan da bısansami bilmiyorum napsam

piyangobileti oyle bi siddet alıskınlıgı yok iste karsılıklı oluyor bende karsılıksız kalamiyorum olay daha cok buyuyor cenemi tutsam belki ama ben kendime ezdirmem

miram456 sen otur karşısına karşılıklı hatalarınızi söyleyin öz eleştiri yapın çeki düzen verin kendinize yazık etmeyin kendinize o zaman bugün yumruk atan yarın tekme de atar ilerisine de gider önünü tutun konuşarak çözmeye çalışın

miram456 hatasını anlayacak olgunluktaysa bırak gelsin özür dileyip hatasını anlasin o özür dilerse sende dilersin ha dilemiyorsa konuşmak istediğini söyle otur karşısına konuş içinden geldiği gibi hatalarını da kabul et onun onun hatalarını da soyle yüzüne bakalım ne olacak