hayal65 yemeğe çaya gelince konuşmasını biliyor ama hadsi…….. ne denir ki bunun gibilere Allah ıslah etsin

perimasali802_ çok istiyorum ama eşim yok diyor gözün açılırsa seninle baş edemem diyor beni bırakıp gidersin diyor

sinyorina söyledim defol git diyor oglumuda vermem sana dedi korkudan birşey yapamadım oglumu bırakamam

defnem aynı konuşmak istedğimi söyledim o istemiyorum konuşmak felan dedi böyle olmaz dedim kapı orda defol git o zaman ben buyun kabul edeceksen bu yoksa çocugumu bırak defol dedi bende gitmem çocugumu almadan diyr oda kes sesini otur dedi

perimasali802_ bacım sölüyor çare degil bir çıkmazdayım biilmiyorum neyapıcagımı ben buyum diyor kabul etmiyorsan def ol git çocugumu bırak git diyor ben bebeğimi bırakamam tek dalım o gidecek yerimde yok bana bir akıl ver ne yapim konuşmak çare olmuyor

hayal65 elimden keşke birşey gelse
        Bebeğin kaç yaşındaydı senin evden gitsen de olmuyor devlet babaya verir kesin

hayal65 Allah yardımcın olsun inşallah 🤲🫂
          Bebeğinde küçükmüş zaten bırakma asla ama o adaminda burnundan getir pislik şerefsiz o kendini ben buyum diyorsa sende ona karşı kendini değiştir

perimasali802_ allah razı olsun bacım içimdekini bir ben birde allah bilir artık ona karşı buz kesildim hep hatayı kendimde aradım bakıyorum o her istediğini yapıyor deger vermiyor sohbet yok özel hayatımız da yok suratıma dahi bakmıyor bıraktım artık çünkü çok yoruldum bacım çokkk yavrumu ona bırakmam allaha bıraktım gücüm yetmiyor her konuda köşeye sıkıştım

hayal65 off kiyamam ben sana ya 🥺🫂
              Allah’tan ümit kesilmez canim benim Allah büyük sesini duyuyor görüyor imtihan dünyası burası Rabbim en güzel günleri göstersin sanada yavrunada canım benim

perimasali802_ saolasın canım allah razı olsun inşallah üzülme bacım herkese pay biçildi banada bu düştü dedim belki benim gibi olupta herşeyi yoluna koyan vardır ama rabbim kimseyi böyle ihtihan etmesin inşallah canım herdaim mutlu olursun tanımıyorum seni ama bir nebze konuşmak içimi dökmek iyi geldi

hayal65 bikac ay once aynısıydı bende surekli şikayet ediyordum boylelikle daha çok tartışıyorduk sonra yoruldum kendi haline bıraktım cok sukur bu aralar düzelmis genel olarak.
                belki iş stresi falan vardır sende benim gibi cok üstüne düsmemeye calıs umarım duzelir 💐

kendinegeladnan kendi işi ve iş yerinde süreklii oturuyor bende kendi haline bıraktım allah sonumuzu hayr etsin

25 gün sonra