Eşim
hayal65 senin kocana böyle güzel Bir sopa dayağı lazım o zaman 😐
hayal65 senin Kendi kendini güçlü tutmak için bir oglun var bnmde bir kızım onlar için hiç kimseye boyun eğmeden dimdik gitmemiz gerekiyor yolun sonuna kadar elbet rabbim gönlümüzün nafakasını verecek
hayal65 o da senden bişey isterse aynı şekilde germe beni çekemem seni şimdi de
Sende öyle de valla
hayal65 yemeğe çaya gelince konuşmasını biliyor ama hadsi…….. ne denir ki bunun gibilere Allah ıslah etsin
Eşinde düzelme yokmu
perimasali802_ çok istiyorum ama eşim yok diyor gözün açılırsa seninle baş edemem diyor beni bırakıp gidersin diyor
Kıyamam sana ya
hayal65 o zaman soyle kendine ceki düzen versin
perimasali802_ bacım sölüyor çare degil bir çıkmazdayım biilmiyorum neyapıcagımı ben buyum diyor kabul etmiyorsan def ol git çocugumu bırak git diyor ben bebeğimi bırakamam tek dalım o gidecek yerimde yok bana bir akıl ver ne yapim konuşmak çare olmuyor
hayal65 elimden keşke birşey gelse
Bebeğin kaç yaşındaydı senin evden gitsen de olmuyor devlet babaya verir kesin
- Düzenlendi
perimasali802_ bebeğim yeni 1 yaşına girdi bırakamam bebeğimi allah razı olsun genede bacım 😔
hayal65 Allah yardımcın olsun inşallah 🤲🫂
Bebeğinde küçükmüş zaten bırakma asla ama o adaminda burnundan getir pislik şerefsiz o kendini ben buyum diyorsa sende ona karşı kendini değiştir
perimasali802_ allah razı olsun bacım içimdekini bir ben birde allah bilir artık ona karşı buz kesildim hep hatayı kendimde aradım bakıyorum o her istediğini yapıyor deger vermiyor sohbet yok özel hayatımız da yok suratıma dahi bakmıyor bıraktım artık çünkü çok yoruldum bacım çokkk yavrumu ona bırakmam allaha bıraktım gücüm yetmiyor her konuda köşeye sıkıştım