Bahtsizbedevi_ lgrth evet canım 10 senedir böyle bide eşim ailesinin laflarını kullanır genellikle bana ailesinin dolduruşuna çok geliyo bu sebepten çok tartışıp kavga ettik huzurumuz az bozulmadı ailesinin yüzünden önce eşimi dolduruyorlar tartışma çıksın diye seslerimizi duyduktan sonra hiçbişey olmamış gibi gelip noldu niye bağırışıyonuz diye soruyorlar altlığı üstlü oturuyoruz bu arada
lgrth Bahtsizbedevi_ yan yana olsak bizde öyle olurduk yüksek ihtimal doldurmasalar bile en ufacık bir şeyde onlara sinir yapıp bana çatardı..keşke uzağa gidebilseniz
Bahtsizbedevi_ lgrth keşke bikere tartıştı ailesiyle kiraya çıkacaktık annelere gittik ev bulana kadar orda kaldık sonra ev bulduk temizliğini falan yaptık gelip eşyaları alacaktık eşimi çağırdılar ne yapıp edip ikna ettiler geri döndürmek için ozaman aynı evde yaşıyoduk
Bahtsizbedevi_ TombulHatun amin canım inan yapsamda yapmasamda aynı muameleyi görüyorum okadar yorgun ve bitkin haldeyimki bebeğim 5 aylık kucağımda yapıyorum bütün herşeyi bazen denk geliyo görüyo ama yinede yapmıyorsun diyo bebeğim ağladıkçada hızlı hızlı yapmaya çalışıyorum stres yapıyorum bu sefer migrenim azıyo baş ağrısı çekiyorum eve geldiğinde görüyo ozamanda neye stres yaptında ağırıyo başın diyo kafayı yemek üzereyim artık yüreğim sıkışıyor çocukların temizliğin stresinden
TombulHatun Bahtsizbedevi_ yapma bunu kendine ver çocuğu eline baksın 2 damlalık faydasıyla baba olunmuyor malesef açık açık söyle yorulduğunu yetişemediğini
Bahtsizbedevi_ TombulHatun söylüyorum canım söylemiyomuyum sanıyorsun yetişemiyorum dediğim zamanda sorumsuzsun ilgilenemiyosun diyo sorumlu olsan yetişirsin herşeye diyo
lgrth Bahtsizbedevi_ erkekler hep böyle ailelerin yanında gerçekten akılları çalışmıyor..insanın azıcık vicdanı merhameti olur bencillik yapmaz Allah sabır versin o kadar sıkıntıya hem ısrarla çocuk iste hemde ne yapıyon ki stresin var de bence eşinin tedavi olması lazım anlayış öğrenmesi lazım
TombulHatun Bahtsizbedevi_ tövbe tövbe çok biliyorsa kendisi yapsın şeytan diyor ağzının ortasına geçir bir tane Allahm doğru yolu göstersin böyle adamlara üzüldüm senin için canm ya Allah sabır versin
Bahtsizbedevi_ lgrth evet canım tedavi olması şart ama asla kabul etmez ben bazen durduk yerde tartışma çıkardığı zaman yine kim ne dedi dediğimde hataları yap yap sonra kim ne dedi de diyo halbuki hiçbi hatamda yok ya kendi kafasında kur yapıp huzursuzluk çıkarıyo ya da ailesinin lafıyla huzursuzluk çıkarıyo ailenin lafıyla hareket etme iş yapma dediğimdede ben 37 yaşında adamım kimsenin lafıyla iş yapmam hareket etmem diyo
Bahtsizbedevi_ lgrth bide ailesinin yanında bana hakaret etmeye küçük düşürmeye bayılır eve çıkıncada hiçbişey olmamış gibi davranır bu hareketinden dolayı sinir oluyorum
lgrth Bahtsizbedevi_ çocuklarına bakıp arkanı toplayıp boğazınızı doyurmaktan başka ne yapmışım ki hatam neymiş desen anlamaz mı ay öküz ya çok sinir oldum böyle erkekler çok fazla ya hiçbir şeye yardım etmiyorsun bari dilin uzun olmasın sesin çıkmasın bu ne zorbalık
Bubenimoykumm sercekus insan sadece karşı cinsle değil evet onun ailesiyle de evlenmiş oluyorsun. Dolayısıyla anlaşabilmek için illaki kendi yaşam standarrtlarından onlarda da arar olursun. Böyle birileriyle denk düşer misiniz %100 olmasada% 60 denklik olsa ne ala derim ben.
Bahtsizbedevi_ lgrth bunca uğraşlarımın içinde bide bana beni aldatıyosun deyip psikolojik şiddet uyguluyo
rouge_ sercekus evet var öyle insanlar hatta anne evinde hic bisey yapmayan kişiler bile evlenince değişebiliyor çiftler birbirini severse magara adamı bile düzeliyor ben de iyi bir aileden geliyorum eşimde öyle cok sükür dengi dengine hersey
piyangobileti sercekus düşünceler çok güzel ama sanmıyorum ki bulunsun bulunsa bile samanlıkta iğne aramak gibi tek söyleyebileceğim benim eşimin ailesi bırakalım 50 yılı 150 yıl sonra bile asla bu anlattiklariniz gibi olamaz ailenizi çok kıskandım su an
sercekus lgrth nazar değmesin hepinize MaşAllah. Kesinlikle küçük şeyler olduğunu düşünmüyorum. Hele ki köyde eşime götürüyorum diye yemek götürmesi>
lgrth sercekus evet babasına söylüyor bunu 🙂 inşallah gönlünce biri olur karşındaki de merhamet sahibi biri olur 🙂
sercekus Öncelikle hepimizin ailelerine , evlerine sağlık ve afiyet diliyorum. Huzurunuz bol olsun. Tüm yanıtlar için çok teşekkür ederim. Hepimiz mutlu olmayı hak ediyoruz 💜