İyi geceler kızlar. Görür müsünüz bu saatte bilmiyorum ama yazmak istiyorum. Eşimin telefonunda galeri de kendi penisinin fotoğrafını çekmiş çarşamba günü araba içinde gördüm muhtemelen silmeyi unuttu. İyi ki unutmuş rabbim karşıma çıkardı. Bana aylardır dokunmayıp kafam dolu anlamıyorsun deyip neler karıştırıyor mevlam karşıma çıkardı. Salak ben de yorgun kafası dolu deyip üzülüyordum. Sizce ona sabah nasıl hesap sorayım?
Yardııımm
kaleli Kafasının nelerle dolu olduğu belli olmuş. Sabah nasıl hesap soracağınızı neden buraya soruyorsunuz,susmayı düşünmüyorsanız her türlü sorun hesap tabi.
Ayarların arama kısmına wp yazın. Tabi siz uzunca yazın hepimizin kullandığı mesajlaşma uygulamasını. Ben isim yazınca yorumumum onaya gidiyor. Sonra w images seçeneğine girin. Oradan da sent dosyasına bakın. Bu resmi birilerine yollamışsa mesajı silmişse de orada görünür. Kendi telefonunuzdan delil olarak bunu çekin. Çöp kutusunu aktif edin mümkünse. Ani bir hareketle silerse tek seferde silemesin. Bunları açığa çıkarıp ona göre hesabını sorarsınız.
zarifhanim ıphone da yapılabiliyor bu dimi? Tabi ki hesabını sorucam asla bırakmam hesap verecek ama konuyu güzel bi şekilde açmam şazım boşanıcam o kesin ama kendini haklı çıkarmasın narsist
@“zarifhanim”#p1386807bende dediğinizi yaptım ama olmadı resim atmasını bilmiyorum yoksa atardım
- Düzenlendi
@kaleli cananlcm iPhone da olmayabilir androidlerde vardı..bence indirdiği uygulamalara da bakın bir kere belki telefonda yüklü olup gizlediği vardır..belki tanışma siteleri indirmiştir..kaldırmış olsa bile indirdiği tarihler görünür..wp arşivine bakın ya da kişi listesine girin bakın en çok mesajlaştıkları listede üste çıkıyor..instada arama kısmına bütün harfleri tek tek yazıp bakın ilk sıralara çıkanlar genelde en çok baktığı kişiler oluyor
kaleli android için olanı anlattım. İphone cihazlarda da vardır bir yolu.
zarifhanim w sent diye birsey çıkmıyor fotoğraf atabilir misiniz
kukulii87 dosyalardan bulabilirsiniz ben ayarlar yazmışım. W dediğim baş harfi öyle başlayan mesajlaşma uygulaması onu uzunca yazarsanız çıkar.
zarifhanim onu anladım bende ayarlardan baktım çıkmadı dosyalardan çıktı teşekkür ederim
zarifhanim wp mi yazilcak sadece
haya dosyalardan o dediğim uygulamayı bulun. Resimlere girin. Sent dosyasına tıklayın. Gönderip sildiğiniz resimler videolar görünür.
zarifhanim ben hale bulamadimm🤦
haya Telefon modeliniz nedir? Nasıl yardımcı olacağımı bilemedim. Detay versem yorumum onaya gidiyor. Bir yolu vardır illaki ama bu çok kurcalayıcı bir detay değil. Hanımefendinin eşi galeride resim gördüğü için başkasına yollamış olabilir, yollamışsa görünür orda diye söylemiştim.
zarifhanim redmj 12
zarifhanim nerelere girdiğini nasıl gorebilirim onu merak ediyorum
haya O çıkmaz ki, benim bahsettiğim dosyada sadece sizin wp üzerinden gönderdiğiniz fotolar görünür. Galeriden silseniz de bu dosyada görünür buradan da silmek gerekir.