lionmomma bnde 76 ile doğuma girmiştim yani son dogumumda😄
Lohusalık, çocuk, odem derken 72 ye geldim
Sonra ise buraya geldiğim dönem diyet postu acildi katildim ve 66 kiloya ulaştım şuan çok sık olmasada dikkat ediyorum güncel kilom 65

Düzensiz uyku, düzensiz yeme icme olduğu için vermezsin zaten
Şeker ❌
Hamur ❌
Kes ve spor ile kolaylıkla veririsin

lionmomma ben 59 kiloyla hamile kalıp 71 kiloyla doğuma gitmiştim 12 kilo aldım doğum yaptım eve geldim direk tartıldım 64 kiloydum sonra 4 ay içinde 57 e düştüm sonra yine aldım biraz süt olsun diye şuan 58 59 um hep tabi çabuk kilo verdim ama ödem vardı hiç zayıf durmuyorum kocaman kobek vardı yine şimdi kalmadı bişey 160 boyum var ideal kilom 55 zaten az biraz fazlam var sadece. Bu arada doğumdan sonra kilo vermek için hiç bişey yapmadım şunu içim zayiflim fln asla demedim kendi kendine gitti daha doğrusu emzirdigim için gitti bide bende aşırı iştah kaybı oldi dogum yaptım 8 ay boyunca ekmeğe ağzımı surmedim yemek yemeğe iştahım yoktu sonra açıldım canim ne zamana ne isterse yedim hep maslah deyin mazar etmeyin beni ha 😅

Ben 63le hamile kaldım doğuma giderken 82’ydim şimdi de 80 😔😔😔😔😔😔 asıl bana akıl verin ne yapacağım

lgrth ben nerdeyse hiç yemiyorum kahvaltı bile yapmadım şu saate kadar

lionmomma maca çayı alicam.dun bi komsum 62 kilo dusmus onun sayesinde 7 kilo vermis wcden cikamiyosun baya bi çalışıyor bağırsakların miden temizleniyo dedi ve tok tutuyomus yigirda da karıştırıp yiyomus mesela ben denicem trenyoldan alcam ödem atıyomus baya tabii ki diyetle desteklenmesi de gerekiyor bu arada dikkat ediceksin kullanirkenben oruc tuttugum icin iftardan iftata icmeyi düşünüyorum kaza oruclari tutuyorum baya bi midem kuculdu oructa mideyi temizliyo vucuda iyi geliyo tavsiye ederim zayıflamak isteyenler birkaç gün nafile oruç tutun cidden boğazınız kalmiyo eskisi gibi nefs terbiye oluyo ..

Sevde_20 peki oruçken açlıktan her şeye saldırıp oruç boyu kilo alanlar napsın mesela ben 😀

Sevde_20 kız ben oruç tutuyor sayılırım yani hiç bişey yemiyorum kahvaltı yok bi kahve sonra suyla geçiyor günün arada 2 parça ekmek atarımağzıma çikolata sürüp shdhahhabs

lionmomma harmana kahve var onuda kullanabilirsin baya tok tutuyo firm kahvesi yani ödem attırıyo en cok duyduklarım bunlar tabii ki yemene dikkat ediceksin ve bol su iç emziriyosun zaten yeterli pilav ve ekmekten makarnadan yeme çorba nulgur pilavı mesela tavuk eti varsa onu salatayla tüket veya balık ve collegane vitamin kan vitamini takviye illa verilir dogumdan sonra onlardan düzenli kullan halsizlik yapmasın

belladonna, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.