lionmomma xyzem Yani hiç içmeyen biri için hiç yorum yapamam maalesef bir şey derim yanlış olur o yüzden yorum yapamayacağım bünye meselesi bu
Blondie piyangobileti ben sexs yapamıcam hasta oldum 2 gün sonra bitiyor suandada bitcek gibi ama bilemedim😂 bizde film izlemeyi düşünüyoruz
kizatasozu Blondie evet nerden akıllarına geliyo yaa bide ben yıllardır bunu yapıyorum demiyolarmi allahimm 😫 bu gece sadece yılbaşı değil 3 ayların başlangıcı bu mübarek günde gunahlr articak Allah sonumuzu hayr etsin
TombulHatun Blondie her zaman evde oluyoruz ya öyle kutlama için filan dışarı çıkmayız ama ya bana misafir gelirdi ya biz giderdik mutlaka birileriyle toplanır bir araya gelirdik bu sene böyle oldu ☺️
Blondie Biyiklim bende öyle aslında içmeyi bile karar vermedik henüz oturup film izleriz buda benim bahanem eşim normalde oturup benimle film izlemezde yılbası bahanesiyle izlettiricem😂
Blondie Benbenimsenkimsin yani ona bakarsan doğum günüde kutlamamamız gerekiyor düğünlerede gitmemiz gerekiyor
Blondie Cicikiz herkes istediğini yapmakta özgür post açayım muhabbet edelim dedim hemen kafir olduk😏
Blondie Benbenimsenkimsin bu arada bilmiyorsan söyleyeyim yılbaşı günahsa doğum günü kutlamakta günah düğüne gitmek düğünde oynamakta günah. Noel farklı yılbaşı farklı bizler yeni yıla girdiğimiz için kutluyoruz. Hemen kafir diyorsunuz
Blondie Cicikiz ay evet ya ona bakarsan hemen hemen herşey günah benim sinir olduğum şey günah diyorlar ama sanki kendileri hiç bu zamana kadar günah işlememiş gibi konuşuyorlar