d94 dimi yarın yapacağım inşlh var mi önerdiğin videolar neler izledin karin için leslie yapicam xaten ek olarak onu da yapayim

kukulii87 bende 76.65 dı yanlıs hatırlamıyorsam tam buğday ekmegı ve biraz patates yedım
Tam anlamıyla baslayamadım ama yavaş yavaş dıkkat edıyorum

kukulii87 canım onun için öncelik spor karın kası ayrılması varsa da göbek çok görünüyor

lgrth gel gel aahahaha birlikte yapalım işte fena mı bana aktif diyet arkadaşı lazım devam edebilirim gibi geliyor ya her ne kaşar az olsa da namaz kılarken bile göbeğimi çekiyorum görmemek için bunun için bir adım atmış olmak iyi geliyor zbakalim devamı olur inslh

kukulii87 ben varım 72 kiloyum 4 ay oldu doğum yapalı 92 girdimb40 günde 85 edustum sonra kendi çabalarıyla verdim ama şuan tıkandım bende 65 istiyorum :(

elsa57 daha çok yeni doğum yapmışsın canım sütun etkilenmesin sonra

kukulii87 ben oruç tutacağım inşallah nasip olursa
            65 kilodayım benim Spor yapmam gerekiyor fazlada vermek istemiyorum napicam onuda bilmiyorum ayyy 🤕

kukulii87 aralikli oruç yapıyorum ben şuana kadar azalma olmadı sutumde sabah 11 veya 12 de kahvaltı akşam 5 veya 6 da son yemek aralarda kahve dut bitter 6 dan sonra sadece sıvı çay kahve şeklinde ilerliyorum sonuçlar güzel ah şu 69 u ucundan görsem

Ben bi haftadır dikkat ediyorum spor da yaptım 3 4 gün bugün tartıldım2700 gr gitmiş