kukulii87 aralikli oruç yapıyorum ben şuana kadar azalma olmadı sutumde sabah 11 veya 12 de kahvaltı akşam 5 veya 6 da son yemek aralarda kahve dut bitter 6 dan sonra sadece sıvı çay kahve şeklinde ilerliyorum sonuçlar güzel ah şu 69 u ucundan görsem

Ben bi haftadır dikkat ediyorum spor da yaptım 3 4 gün bugün tartıldım2700 gr gitmiş

kukulii87 ben 72 kiloyum 56 gün oldu doğum yapalı çok vermek istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum

Bende doğum yapali 2 sene oldu hala kilo veremedim 76 kg da kaldim en hizli şekilde nasil kilo verebilirim yardimci olurmusuz lutfen

kukulii87 valla herbolife aldım diyet yapacam diye çalışıyorum ben kahvalto vs yok sadece onun içeceklerini içiyorsun benim tabsiyon vs yere düştü baya çalışamadım bende 70 kiloyum dedim vereyim bir 10 15 kilo ama sadece içecek içmeyle olmuyor şuan azar azar yiyorum abartmadan

kukulii87 ay aralıklı orucu bi anlatırmısın ben yapmıştım ama hiç işe yaramadı galiba yanlış yaptım 😂

kukulii87 diyetimsi biseye girdim ama beni bilen bilir ben çok iradeli değilim ve her an aranızdan ayrılabilirim 😂😂😂😂

kukulii87 benimde fazla 7-8 kilom var ama emziriyorum sabaha kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum 😂

Ben günde 3 litre su içerek hamile kaldığım kiloya geri geldim daha da gider umarım 😂

Bende varım kızlar ✋🏻
    Bir ay sonra kardeşimin sözü olacak bi 5 kilo verip Spor da yaparak toparlanmak istiyorum. Saraçoğlu nun bi tarifi var.
    Ihlamur, kuşburnu ve altın otu çayı onu kullandım bir hafta kadar gün içinde iki bardak kadar içiyorum. Üretime de dikkat ediyorum bakalım inşallah ile yarar 😊

kukulii87 ben 2 gündür leslie yapiyorum. Bugun de yapicam 3 gun olucak. Atalikli oruc yapmak istiyorum ama aksam cay keyfi yapmak agir basiyor. Ama Bu gunden itibaren aralikli oruc yapicam. Leslie sonrasina bacak ve kalca egzersizleri ekliyorum. Bel basen ic bacak ölculerimi aldim. Spora devam edip 1 ay sonra ne sonuc cikicak cok merak ediyorum ve heyecanliyimm bayaa 😄 bu arada boy 158. Kilo 53-54 arasi.