Çok kötü bi durum allah kimsenin başına gelmesin
Aldatma..
Tümr erkekler ihanet eder.
Ama seninkide becereksiz yaklanmiş birde yeminler ediyor.
Bunlar yalanci ve hilakar mahluklardir.
Profesyonel yalanci
successfulwoman acemi benimki bi bok yiyemeden yakalamışım. Önlerindeki dalga üstünlük belirtisi olduğu için iyi bir halt ettiklerini düşünüyorlar. Beyinlerini öndeki aletleri yönetiyor maalesef
morpuantiye aile.çocuk ve değerlerine sadakatlari yok.
morpuantiye ne yaptınız hala beklemede misiniz?
successfulwoman maalesef çocuk falan görünmüyor gözlerine. İki cilveye güzel söze kanıyorlar.
Bubenimoykumm evet. Şu an evliğliğimiz devam ediyor. Her gittiği yerden haberim var. Görüntülü arıyor, fotoğraf atıyor. Evdeyken telefon benim yanımda. Ama bu evlilik ikinci bir hatayı kaldırmaz. Yaşamam dediğin herşeyi yaşıyosun bu hayatta ne yapalım
morpuantiye yerinizde olsam eşinize henüz söylemediyseniz üzerine olan bütün mallara şerh koydururum sonra kanıtlarımla beraber boşanma davası ve tazminat davası açarım
PiTi söyledim. Derdi mal koparmak değil hesaplar bende zaten. İşte diyorum ya söylenildiği kadar kolay değilmiş hiç bişey.
morpuantiye tabiki de kolay değil ama bir yapan bir daha yapar umarım kendine çeki düzen verir
PiTi inşallah. Onu da bekleyip göreceğim.
morpuantiye senin için hayırlısını diliyorum 🙏🏻 umarım gönlünce bir hayat yaşarsın 🌻
PiTi amiiiiin inşallah çok teşekkür ederim🥰 bende sana mutlu ve istediğin gibi bir yaşam diliyorum. 🤲🏻
morpuantiye çok teşekkür ederim 🌻
morpuantiye Ben evliliğimizi nasıl renklendiririm diye düşünürken o rengarenkmiş zaten.
Siz, siz değilsiniz zaten. Maalesef 1 kere yapan bir daha yapacak, gemde daha preofesyonel
melcim Bende o fikirdeydim hep ama denemeden bilemeyiz. Bir daha yaparsa ondan iyice soğumuş olarak ayrılırım en azından daha kolay olur.
mümkünse ayrıl canım aldatmanın affı olmaz asla