Çok kötü bi durum allah kimsenin başına gelmesin

Tümr erkekler ihanet eder.
Ama seninkide becereksiz yaklanmiş birde yeminler ediyor.
Bunlar yalanci ve hilakar mahluklardir.
Profesyonel yalanci

successfulwoman acemi benimki bi bok yiyemeden yakalamışım. Önlerindeki dalga üstünlük belirtisi olduğu için iyi bir halt ettiklerini düşünüyorlar. Beyinlerini öndeki aletleri yönetiyor maalesef

Bubenimoykumm evet. Şu an evliğliğimiz devam ediyor. Her gittiği yerden haberim var. Görüntülü arıyor, fotoğraf atıyor. Evdeyken telefon benim yanımda. Ama bu evlilik ikinci bir hatayı kaldırmaz. Yaşamam dediğin herşeyi yaşıyosun bu hayatta ne yapalım

morpuantiye yerinizde olsam eşinize henüz söylemediyseniz üzerine olan bütün mallara şerh koydururum sonra kanıtlarımla beraber boşanma davası ve tazminat davası açarım

PiTi söyledim. Derdi mal koparmak değil hesaplar bende zaten. İşte diyorum ya söylenildiği kadar kolay değilmiş hiç bişey.

• PiTi bunu yanıtladı.

morpuantiye tabiki de kolay değil ama bir yapan bir daha yapar umarım kendine çeki düzen verir

PiTi inşallah. Onu da bekleyip göreceğim.

• PiTi bunu yanıtladı.
            • PiTi bunu beğendi.

morpuantiye senin için hayırlısını diliyorum 🙏🏻 umarım gönlünce bir hayat yaşarsın 🌻

PiTi amiiiiin inşallah çok teşekkür ederim🥰 bende sana mutlu ve istediğin gibi bir yaşam diliyorum. 🤲🏻

• PiTi bunu yanıtladı.
                • PiTi bunu beğendi.

morpuantiye Ben evliliğimizi nasıl renklendiririm diye düşünürken o rengarenkmiş zaten.

Siz, siz değilsiniz zaten. Maalesef 1 kere yapan bir daha yapacak, gemde daha preofesyonel

melcim Bende o fikirdeydim hep ama denemeden bilemeyiz. Bir daha yaparsa ondan iyice soğumuş olarak ayrılırım en azından daha kolay olur.

bir ay sonra

mümkünse ayrıl canım aldatmanın affı olmaz asla