Ruyaa ahaha çok iyi ya bayıldım bu hikayeye. darısı bana inşallah
Araba surme korkusu
perimasali802_ Allah’ım razı olsun iyi ki varsınız 🥰 bu yureklendirmeniz için çok sağolun
dldkdld çok doğru söylüyorsunz surmedigum anlardaki bacagimn kasılması geçerse hallederim diye düşünüyorum inşallah 😍
zarifhanim çok teşekkür ederim bu güzel yorum için Allahim razı olsun iyi ki varsınız 🥰
123456678 tek başına çıktığında mı böyle oluyor? Ben eşimle çıktığımda öyle oluyordum. Sonra sen gelmeyeceksin diye tartıştım. Tek sürünce çok rahattım.
Cicekliperde hiç tek.basima çıkmadm yani eşimle yada çocuklarmla sadece kendim pratik yapmamı mi.tavsiye edersiniz
123456678 kendin çık . İnan çok iyi gelecek
Cicekliperde tamam teşekkürler 😍
Boş olanlarda deneye deneye başlayın ehliyette varmış zaten 1-2 kere korkunuzu takmadan deneyin gitsin derim
Rosethorn çok teşekkür ederim yorum için teşekkürler 😍
Bende yeni aldım ehliyetimi. Küçük bi şehirde aldım ankarada yaşıyoruz. Eşimle daha az trafikle yolda 1 2 gün çalıştım sonra trafiğe girdim. Şimdi kendim bir yerlere gidebiliyorum ama perk etme sorunum var. Korktukça gerilirsiniz kendinize güvenin ve inanın. İlla eş değil bilen bi arkadaşla daha iyi oluyor hatta
Bana da hiç öğreten olmadı benim eşim pek sabırlı değil git kendin öğren diyor tek başıma mahalle aralarında sürdüm kötü tecrübeler edindim hatta bir senedir felan hiç sürmüyorum iyice korku saldı içimi boşverdim bende sürmede iyiydim parklarda çok kötüyüm ama genel olarak bakıyorum kadınlar bu konuda hep zorlanıyor yani sorun bende değil 😆
Ben de çok korkuyorum sebepsizce araba sürmekten ya