Evet arkadaşlar gerçekten mutlu bir evliliğim var eşim çok anlayışlı çok sevgi dolu bir eş ve harika bir baba. Küçük bir tartışma esnasında bana daha çok sarıl daha çok öp şu eril enerjinden kurtul artık ben biraz dişil enerji istiyorum dedi ve bunu söylerken ciddiydi. Hak veriyorum kesinlikle ona bende sıfır cilve sıfır aura. Yani bilmiyorum annem de hiç öyle değildi kaos dolu bir evde kavgalarla büyüdüm böyle şeyler görmedim. O ise çok sevgi dolu bir ailede büyümüş. Tamam bu konu hakkında bir şeyler yapmaya çalışacağım dedim ancak ne yapacağım. Yani böyle şeylerin herkeste olduğunu düşünmüyorum hiçbir zaman cilveli bir insan olmadım olamadım bilmiyorum öyle olmak yapmacıklık olur gibi geliyor. Ne yapacağım bana akıl verin.

ladyax Kendin olmayı bırakma, cilve yalandan yapılacak bi şey değil. Ama daha çok sarılıp öpebilirsin. Eşin ilgi bekliyor sanırım senden, durup dururken gidip içimden geldi diyerek öpebilirsin, geçerken dokunabilirsin falan😂

ladyax kısa mini etek elbiseler makyaj özenli saç tırnağım kırıldı diye sızlanma sürekli ilgi kendi üzerinde ama ona da arada bi öpücük bi meyve tabağı bi şarkıyla dans sonra yine kendine güçlü kadını sevmiyorlar ya maalesef onlara sen çok lazımsın hissettirmek lazım yani hem ilgi sürekli onlar da hemde aslında tamamen kendinde iki arada bi derede hahshsj

• Düzenlendi

ladyax bu arada benim annem de ketumdur hatta bir kez bile beni sarılıp öpmüşlüğü yoktur bir güzel söz duymadım ama ben nişanlı ve ilk aylarda attım hemen bunu o kadar güzel söz bizim evde ayıptı ki aşkımı zor derdim ama onlardan uzaklaştım burada çok takıldım ve kadınım ben dedim herkesin içinde o vardır kendini baskılama ve bunun arkasına da sığınma annenin öyle olmasının konuyla alakası yok

ladyax İş yapıyosun mesela temizlik, yemek vs, bi durup eşinin yanına git, 10 saniye sevdiğin birine sarılmak insana çok iyi geliyormuş de sarıl, ayrılırken boynundan öp koklayarak, iyi geldi de işine dön😂 Duştan sonra öp, mis gibi de. Kendin duştan çıkınca da git kendini öptür. Bi süre sonra hoş bi rutine dönecek bunlar aranızda. Sen de yaptıkça kendi önündeki engeli açarsın bu şekilde merak etme. Sadece yapmaya başla ve bırakma

ladyax adresin dans kursu bebişim,hemen bulup gidip bir tanesine yazılıyorsun

ladyax ben cilvemi sadece yatakta kullanırım basbasayken hahah . Kv ile bir oturuyoruz hiç öyle aşkım bebeğim diye seslenmek esim seslenir ama yumuşak huyluyumdur ama sirnasik olmadım hiç o yüzden hep yatakta cilveliyimdir yani dokunma hsissetme öpme anlamında kendin olmaktan vazgeçme ama biraz da kendini geliştir bireyler oku araştır esin biraz simartilmak jstiyonolabilir

Seni çok iyi anlıyorum bende çok kötü bir aile de büyüdüm biraz erkek gibi büyüdük babam beni sanayiye felan götürürdü erkek çocuğu gibi giydirirdi bende cilve nedir bilmem 🤷‍♀️ ama sevgimi öperek koklayarak gösteriyorum bide kısık sesle konuşuyorum çünkü bağırınca ve ses kalınlaşınca erkekler itici buluyor

ladyax yapmacık dediğin herşeyi üç kez yap anlamlı oluyor sonra
              Geceler gecelikler özel menüler süslü şatafatlı menüler yenilikler her zaman kurtarıcıdırlar bence azıcık tebessümle üç beş espriyle ölmezsin demi😂
              Alışkın olmadığın için böyle ama artık yeni bir ailen var ve asıl ailen bunu sen yapılandıracaksın çocuklarını sen yapılandıracaksın

Medusa yapacağım bunları 🙏🏻🥹

Eucleas ya bana gülme gelir napcam mesela bi anda durup dans mı etmeye başlıcam

burjuva yani biri bunu bahane etme demiş ama böyle büyüyünce insan gerçekten eril enerjisi daha yüksek oluyor ben zor bir çocukluk gençlik geçirdim üvey babam evden kovdu tek başıma bir hayat kurdum alışmışım kendi ayaklarımın üstünde durmaya

Eskobar ya ilk başlarda daha kötüydüm adam sarılıp yatmak istiyordu ben of darlandım diye azarlıyordum şimdi onu falan aştım baya ben sarılıyorum o sarılıyor sadece şu cilve yani nasıl cilveli olunur nasıllllllll 🥲

ladyax ortamı değiştirmekle başlayabilirsin yenilikler olunca kendiliğinden geliyor kocan sonuçta ona yapmayıp kime yapcaan

• Düzenlendi

ladyax yok kuzum bu sana başta ağır gelir😂
                      daha hafif başla ama dans kursuna gidebilirsin hem enerjinde yükselir

ladyax yaşamayan bilemez pantolonum dar diye babam bana bıçakla saldırmıştı hep dişiliğimi saklamak zorundaydım