Eucleas ya bana gülme gelir napcam mesela bi anda durup dans mı etmeye başlıcam

burjuva yani biri bunu bahane etme demiş ama böyle büyüyünce insan gerçekten eril enerjisi daha yüksek oluyor ben zor bir çocukluk gençlik geçirdim üvey babam evden kovdu tek başıma bir hayat kurdum alışmışım kendi ayaklarımın üstünde durmaya

Eskobar ya ilk başlarda daha kötüydüm adam sarılıp yatmak istiyordu ben of darlandım diye azarlıyordum şimdi onu falan aştım baya ben sarılıyorum o sarılıyor sadece şu cilve yani nasıl cilveli olunur nasıllllllll 🥲

ladyax ortamı değiştirmekle başlayabilirsin yenilikler olunca kendiliğinden geliyor kocan sonuçta ona yapmayıp kime yapcaan

• Düzenlendi

ladyax yok kuzum bu sana başta ağır gelir😂
        daha hafif başla ama dans kursuna gidebilirsin hem enerjinde yükselir

ladyax yaşamayan bilemez pantolonum dar diye babam bana bıçakla saldırmıştı hep dişiliğimi saklamak zorundaydım

Takma aşkim.erkeğin kafasi çalışmaz.sen kendin icin toparlan

ladyax bahane etme demedim aşkım bunu kafana yakıp arkasına sığınma dedim değişime direnirsen değişeceksin anlamında

xyzem kız istiyorum değişmek bende cilveli olmak istiyorum ama içimdeki hödük izin vermiyor şöyle söyleyeyim mesela küçük bi kendimce cilveli bir hareket yaptığım zaman işte komik buldu mu acaba falan diye düşünüyorum ben niye böyleyiimmmmmm