ladyax adresin dans kursu bebişim,hemen bulup gidip bir tanesine yazılıyorsun

ladyax ben cilvemi sadece yatakta kullanırım basbasayken hahah . Kv ile bir oturuyoruz hiç öyle aşkım bebeğim diye seslenmek esim seslenir ama yumuşak huyluyumdur ama sirnasik olmadım hiç o yüzden hep yatakta cilveliyimdir yani dokunma hsissetme öpme anlamında kendin olmaktan vazgeçme ama biraz da kendini geliştir bireyler oku araştır esin biraz simartilmak jstiyonolabilir

Seni çok iyi anlıyorum bende çok kötü bir aile de büyüdüm biraz erkek gibi büyüdük babam beni sanayiye felan götürürdü erkek çocuğu gibi giydirirdi bende cilve nedir bilmem 🤷‍♀️ ama sevgimi öperek koklayarak gösteriyorum bide kısık sesle konuşuyorum çünkü bağırınca ve ses kalınlaşınca erkekler itici buluyor

ladyax yapmacık dediğin herşeyi üç kez yap anlamlı oluyor sonra
      Geceler gecelikler özel menüler süslü şatafatlı menüler yenilikler her zaman kurtarıcıdırlar bence azıcık tebessümle üç beş espriyle ölmezsin demi😂
      Alışkın olmadığın için böyle ama artık yeni bir ailen var ve asıl ailen bunu sen yapılandıracaksın çocuklarını sen yapılandıracaksın

Medusa yapacağım bunları 🙏🏻🥹

Eucleas ya bana gülme gelir napcam mesela bi anda durup dans mı etmeye başlıcam

burjuva yani biri bunu bahane etme demiş ama böyle büyüyünce insan gerçekten eril enerjisi daha yüksek oluyor ben zor bir çocukluk gençlik geçirdim üvey babam evden kovdu tek başıma bir hayat kurdum alışmışım kendi ayaklarımın üstünde durmaya

Eskobar ya ilk başlarda daha kötüydüm adam sarılıp yatmak istiyordu ben of darlandım diye azarlıyordum şimdi onu falan aştım baya ben sarılıyorum o sarılıyor sadece şu cilve yani nasıl cilveli olunur nasıllllllll 🥲

ladyax ortamı değiştirmekle başlayabilirsin yenilikler olunca kendiliğinden geliyor kocan sonuçta ona yapmayıp kime yapcaan

• Düzenlendi

ladyax yok kuzum bu sana başta ağır gelir😂
              daha hafif başla ama dans kursuna gidebilirsin hem enerjinde yükselir

ladyax yaşamayan bilemez pantolonum dar diye babam bana bıçakla saldırmıştı hep dişiliğimi saklamak zorundaydım

Takma aşkim.erkeğin kafasi çalışmaz.sen kendin icin toparlan

ladyax bahane etme demedim aşkım bunu kafana yakıp arkasına sığınma dedim değişime direnirsen değişeceksin anlamında

xyzem kız istiyorum değişmek bende cilveli olmak istiyorum ama içimdeki hödük izin vermiyor şöyle söyleyeyim mesela küçük bi kendimce cilveli bir hareket yaptığım zaman işte komik buldu mu acaba falan diye düşünüyorum ben niye böyleyiimmmmmm