• Sağlık
  • KIZIMIN CRP YÜKSEKLİĞİ LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Kızım 1 aydır iyileşemiyor 2 şişe antibiyotik bitirdik. Grıbal enfeksiyon dendi. Bugün detaylı kan alındı ve Dr CRP(kanda enfeksiyon) 75 çıktı değeri. Ve vücudunda döküntüler var kızarık. Şuan hala hast kızım az önce yine kustu. Çocuk enfeksiyon görmeli dedi ama salı günü randevumuz. Bu tür durum yaşayan var mı CRP nasıl düşer ayy bende aşırı panik bir anneyim şimdiden teşekkür ederim 🥺🥺

Dut kurusu çok iyi geliyor demişlerdi kaynatıp düzenli içirin şifa niyetine

prensesinannesiii Benim crp her zaman çok çok yüksektir Trabzon elması iyi geliyor diye duydum ve mevsiminde hergun yiyorum çok şükür kurtuldum ama küçük çocuk için araştırarak verin

prensesinannesiii oğlumda çok yaşadık crp yüksekliği antibiyotik kullanmadan dut kürüyle atlattık elhamdulillah sabah akşam antibiyotik gibi vereceksiniz düzenli kullanımda düşüyor Allah’ın izniyle

Hastalanmayancocuk sayfasında sarımsak kürü var yapabilirsiniz

prensesinannesiii yarpuz otu var enfeksiyonumu o bitirdi benim dogumdan sonra düşmüş haliyle 17 yle eve çıktığımda annem kaynatmıştı içtikten 30 dk içerisinde etkisini hissettirmişti tekrar crp baktırdıgımda 3 e düşmüştü ama çocuklar içebilir mi hiç bir fikrim yok araştırıp emin olduktan sonra kesin öneririm birbir enfeksiyon için

prensesinannesiii dut kuruşunu al bir yemek kaşığı kadar kaynayan bir şu bardağı suya at 2 3 dk kaynasın sonra kapat içinde beklesin ılıyınca içir , doğal katkiziz udi yahi ve çörek otu yağı ver sabah akşam yaşi kaç bilmiyorum ama