perimasali802_ ağzına sağlık valla ben suçsuzum
Kocanızı yatakta nası azdırıyorsunuz?
SuVeAtes kız gülme gülme benim fındık nafile olmuş tahriş olmuş o hıza o da sulandı durdu silmek zorunda kaldık kaç defa o zaman da tahriş oldu yanıyooooo😂
perimasali802_ en az 10 gün aramama artık 😂
peynirlimakarnaa ahaha nasıl haz yaşandıysa bir dahakine sınır koyun onu aşmasına izin vermeyin. Pompiye devam sonra bu kadar yıpranmazsınız
SuVeAtes ama güzeldi arada lazım sevdim bu işi 😂
peynirlimakarnaa Savaşmayın sevişin misssss sınırları bildikten sonra ben bayılıyorum bu şekle, arada sınırları aşıyoruz ama olsun keyifli oluyor.
SuVeAtes aşkım benim anal hariç sınırım yok onu da biliyor artık istemiyor ama artık bu işi sevdim kedinin yavrusunu parçaladığı gibiydi😂😂
aydaksiyahkedi ben eğer istiyorsam gecelik giyerim genelde eşim oyun oynar o esnada masaj falan yapmaya başlayınca anlar zaten 😂 canım az istiyorsa şort giyerim hiç istemiyorsam da eşofman altıyla 🤣🤣
peynirlimakarnaa ahahah noldu dert yanıyordun bana bakkk ne de güzel olmuş iyi ki yapmışsın
busbutun Bu hata işte, sen zevk almadıktan sonra yapmanın bir anlamı yokki burda iki kişinin de zevk alması, eğer bu tek taraflı oluyorsa pekte anlamı kalmıyor seks yapmanın. Çocukla zor oluyor ama yarım saat bile olsa kaçamak zaman ayırın ve tadını çıkarıp yapın. Bu şekilde emin olun sizinde modunuz yukselecek ve daha çok istekle yaklaşacaksınız eşinize, ilişkiyi ne kadar canlandırırsanız o kadar hevesli olursunuz. Oldu bittiye gelirse gelecek olan ilişkileri görev gibi yapıp geçersiniz. Erkeğin olduğu gibi kadının da zevke gelip sevişmesi gerekli
aydaksiyahkedi ilk önce birkaç cilve oynaşma ilişki esnasında da sevsem öpsem okşasam yeter fazlasina gerek yok kocamin libidosu fazlasıyla var zaten