Kocanızı yatakta nası azdırıyorsunuz?
Bahtsizbedevi_ cocugu uyuttugumda eşim istemiyorsa yatakta telefondan oyun oynar istiyorsa telefonu hemen bırakıp sokuluyor. Ben istiyorsam o oyun oynarken direkt girişiyorum
ayazz ben istesem bile kendinin atak yapmasını bekliyorum biraz çekiniyorum hala 🤭
Bahtsizbedevi_ o arada oluyor hala bende😄
busbutun cinsel ilişki sırasında utanma olmamalı, bu ilişkiyi çok etkiliyor çok inanıyorum buna ne kadar cesaretli olursan o kadar güzel geçer. Ben de ilk başlarda utanıp çekiniyordum zamanla anladım ki daha hareketli daha şehvetli yapmak varken neden utanayım. Kolay değil biliyorum ama Kırın zinciri O zaman siz de göreceksiniz yaşanılan hareketliliği
SuVeAtes bacım ne biçim akıllar veriyorsun canımdan olacaktım.. bu yorumu okuduktan sonra gittim fikfik yaptım gece gece aklıma girdiğine mi yanayım yoksa çekinmeyi kenara bırakıp adamı delirttiğime mi yanayım parçalayacaktı resmen içimden geçti en son yeteeeer diyordum tövbee ben yine sadece inlemeye devam edicem yoksa fazla vahşileşiyor
peynirlimakarnaa Haahahaha Ayyyyy ciddi misin 🤣🤣 ay kusura bakma 🤣🤣
Ahahahahah ay dur gülmem geçsin yazacağım
peynirlimakarnaa Senin adam da yer arıyormuş bence böyle yapmaya, bak adamın da hoşuna gitmiş ki böyle yapmış doğrusu senin sınırlarını bilerek ilerlemesi gerekirdi ama adam nasıl delirdiyse maşallah,
Bacilarim vahşi sevenler salsın kocaya oyyyy oyyyy ne güzel yapmışsınız öyle parçalasa razı olurdum ben. Gündüz vakti şimdi kudurmuyoruz 😁
peynirlimakarnaa hahahah ben oyüzden @SuVeAtes uymuyorum yoksa benimde adam içimden geçer 10 yıldır evliyim sert yaptırtmadım biliyorum çünkü pertim çıkar hastanelik olurum 🤣🤣
SuVeAtes kız sende milletin aklına girme sonra gaza gelip adamı delirtiyolar pertleri çıkıyo 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ Aaaa ama günahımı alıyorsunuz. Sert vahşi sevişmek ne güzel sizin adamlar sınır bilmeden yapıyorsa benim ne suçum var.
Bahtsizbedevi_ Valla benim suçum yok ben herkes gönül rahatlığı ile keyfini sürerek sevişsin istiyorum.
SuVeAtes istiyorsunda sonra bizim pertimiz çıkıyo🤣