reziloldukbabaaaa
Anal seks seviyorum ama sürekli yaptırmıyorum alışmasın eşim diye 😁
İtiraf ediyoruz ama yargılamıyoruz 🤭
Fantezi eşyalarına bayılıyorum. Hele hele şiddetli can yakacak şeyler olunca
Eşimle sevişirken bazen migdem bulanıyor sakal uzattığı için öpünce falan da hep siliyorum çok pis geliyor gözüme 😁
reziloldukbabaaaa kız ismine bayıldım 😂😂😍
reziloldukbabaaaa eşimin bana yakınlaşmasını istediğim halde bilerek itiyorum nedense böyle bir huyum var istemiyormuş gibi yapıyorum halbuki bayılıyorummmmmm😝😝😝😝😝
reziloldukbabaaaa kız bende bayılıyorum eşimin bana oral yapmasına zevkten dört köşe oluyorum ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
reziloldukbabaaaa evde yatılı misafir varken sevısesım geliyor daha çok tahrik oluyorum🤣
reziloldukbabaaaa bazen eşim beraber boşalmamızı istiyor benimde bazen geç oluyor sonra eşim olunca bende boşalmış gibi yapıyorum. 🤭🤭 ondan geri kalmamak için 🥲🤣
SuVeAtes anal sexi nişanlıyken yapmıştık vajinal yapmamak için 😂o günden beri yapmadık eşimde anal istemiyor pek bende
SuVeAtes ayy hiç denemedim ama eşim sert davranınca hoşuma gidiyor 🤭
yesilisevdotunukoru 😂 fazla sakalı sevmediğim için eşim hep dikkat ediyor o konuda şanslıyım 😋
ikiprensesannes sağol kızz🤭🤭💖
benbu ben o an naza çekiyormuş gibi yapıyorum eşimin de hoşuna gidiyor 😂
Bahtsizbedevi_ ayy harika bende öyle ya
cano42_ 😂😂 bizde de eşim öyle ben biraz tedirgin oluyorum kendimi kaptıramıyorum o an
bossmom 😂😂 ay evet boşalmadım desem kötü hisseder diye boşalmış gibi davranıyorum ama bazen boşalmadığımı belli ediyorum o beni tatmin ediyor 😋😋
reziloldukbabaaaa ne demek 😍😍😂
reziloldukbabaaaa faztazi yapmayı çok seviyorum ayrıca eşimle sex yaptığımız ilginç yerlerin listesini tutuyoruz
vahsikelebekk ayy bizim öyle fazla değişik yerler olmadı eşimin eski bekar evi ve annemlerin evinde 😂😂