yesilisevdotunukoru Eşimle sevişirken bazen migdem bulanıyor sakal uzattığı için öpünce falan da hep siliyorum çok pis geliyor gözüme 😁
reziloldukbabaaaa yesilisevdotunukoru 😂 fazla sakalı sevmediğim için eşim hep dikkat ediyor o konuda şanslıyım 😋
benbu reziloldukbabaaaa eşimin bana yakınlaşmasını istediğim halde bilerek itiyorum nedense böyle bir huyum var istemiyormuş gibi yapıyorum halbuki bayılıyorummmmmm😝😝😝😝😝
Bahtsizbedevi_ reziloldukbabaaaa kız bende bayılıyorum eşimin bana oral yapmasına zevkten dört köşe oluyorum ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
reziloldukbabaaaa cano42_ 😂😂 bizde de eşim öyle ben biraz tedirgin oluyorum kendimi kaptıramıyorum o an
Siyahbeyaz_ reziloldukbabaaaa bazen eşim beraber boşalmamızı istiyor benimde bazen geç oluyor sonra eşim olunca bende boşalmış gibi yapıyorum. 🤭🤭 ondan geri kalmamak için 🥲🤣
reziloldukbabaaaa Siyahbeyaz_ 😂😂 ay evet boşalmadım desem kötü hisseder diye boşalmış gibi davranıyorum ama bazen boşalmadığımı belli ediyorum o beni tatmin ediyor 😋😋
reziloldukbabaaaa SuVeAtes anal sexi nişanlıyken yapmıştık vajinal yapmamak için 😂o günden beri yapmadık eşimde anal istemiyor pek bende
vahsikelebekk reziloldukbabaaaa faztazi yapmayı çok seviyorum ayrıca eşimle sex yaptığımız ilginç yerlerin listesini tutuyoruz
reziloldukbabaaaa vahsikelebekk ayy bizim öyle fazla değişik yerler olmadı eşimin eski bekar evi ve annemlerin evinde 😂😂
vahsikelebekk reziloldukbabaaaa sayıyorum hazır mısın🤣 araba, gündüz vakti cehennem sıcağında çadır, ıssız orman, deniz, bekar evi, feribot tuvaleti, arkadaşın aile evinin banyosu, hatırlayamadığım da vardır illa ki🤭