benbu ben o an naza çekiyormuş gibi yapıyorum eşimin de hoşuna gidiyor 😂
İtiraf ediyoruz ama yargılamıyoruz 🤭
Bahtsizbedevi_ ayy harika bende öyle ya
cano42_ 😂😂 bizde de eşim öyle ben biraz tedirgin oluyorum kendimi kaptıramıyorum o an
bossmom 😂😂 ay evet boşalmadım desem kötü hisseder diye boşalmış gibi davranıyorum ama bazen boşalmadığımı belli ediyorum o beni tatmin ediyor 😋😋
reziloldukbabaaaa ne demek 😍😍😂
reziloldukbabaaaa faztazi yapmayı çok seviyorum ayrıca eşimle sex yaptığımız ilginç yerlerin listesini tutuyoruz
vahsikelebekk ayy bizim öyle fazla değişik yerler olmadı eşimin eski bekar evi ve annemlerin evinde 😂😂
reziloldukbabaaaa sayıyorum hazır mısın🤣 araba, gündüz vakti cehennem sıcağında çadır, ıssız orman, deniz, bekar evi, feribot tuvaleti, arkadaşın aile evinin banyosu, hatırlayamadığım da vardır illa ki🤭
vahsikelebekk hoy maşallah allah daha çok versin bacım😂😂
reziloldukbabaaaa sana daa sana daa bence ilişkinizi renklendirmeye burdan da başlayabilirsin bebişim değişik yerlerde daha da heyecana gelip tavan yapabilir deneyin derim😎
Hoşgeldin
asyarana hoş buldum
reziloldukbabaaaa anal merak etim ( yaptik son anda köşeyi donduk shsjsj😂)
He bide grup seks isteyen arkadaşlarim vardi onları izlemek isterdim 😂 @successfulwoman başta geliyor
perimasali802_ bizde yaptık gibi oldu 1 kere 😂 grup sekste bulunmak istemezdim ama merak ettiğim için izlemek isterdim sanırım😂
perimasali802_ izle Aşkim izle ancak izlemekle yetin
reziloldukbabaaaa ahaha fazla merak iyi değil biliyorsun değilmi en iyisi böyle kalalım 😅
successfulwoman ben izleyeceğim sadece 😅
reziloldukbabaaaa gece canım çekince, ve eşimde yorgun olunca 2. 3. Saat uykusunu almasını bekliyorum. Sonra birden aşağıdan başlayarak hücum ediyorum adama.
perimasali802_ bilmez miyim😂😂