Çok ama çok tuhaf şeyler yaşıyorum yaklaşık 7 bçuk 8 aydır
Eşimle bir birimizle gerçekten severek isteyerek evlendik 10 senelik evliyim 2 evladım var kız bitanesi ilkokul 3 e gidiyor diğeri 4 yaşına girmek üzere…
Yaşadığım tuhaflık şu.. 7 aydır hem annem babam ailecek bu mesele ile uğraşıyoruz ve çözümü imkansız gibi
Eşim âniden benden soğudu ama buna rağmen ayrılmak istemiyo boşancamda demiyo şiddet yok sadece arada soğukluk var… Çok kez evi terk ettim ailem çok kez konuştu ama eşimin söylediği şey
Hislerime bende bi anlam veremiyorum neden böyle oldu bende anlamıyorum gerçekten çok ama çok tuhaf… Borç var biraz kiramızda arttı onunda biraz yıpratmışlığı var üzerinde.. Ama senden soğudum ve gerçekten anlam veremiyorum neden böyle olduğuna diyor 7 aydır çözemedik üzerime gelmeyin beni rahat bırakın diyor… Cidden bakın çok tuhaf
9.10 gündür ailemle kalıyorum konuşalım die beni çağırdı konuşcak bişeyde bulamıo kendisi kendimi toparlamaya çalışıyorum diyo tekrar sana bağlanmak için uğraşıyorum dio ALLAH dilediğini kalbinize koyar dilediğinizi de koparır alır…