TombulHatun öyle olmalı ki bak artık postlarda denk geliyoruz 😜😅 yok yok dipçik gibisin 😁
Kısaca anlatın
Cicekliperde işte sana göre öyle çünkü sende öylesin hatta ben sen onu ve @belladonna kişiliklerinizi çok benzetirim hatta sen ile bellladonna bir tık daha fazla da diyebilirim kendi kafamda mesela imrendigim noktalariniz da olmuştur mesela tam olmak istediğim gibi ama olamam yani ben cıvık ve herkez ile samimi olmasam bir yerlerim şişecek sanki 😂😂
Cicekliperde değilsen de oymuşsun gibi oldu sipirmin 😂
Cicekliperde beni az buçuk tanıdığını düşünerek detaylı yazmadım çiçekli 😂 bu arada postuna etiket yapamadım. Şimdi tam bir yazacağım sonra içimden bir sesss rahat dur etoile diyor.😜😜😜
belladonna seni nasıl iyi anlıyorum , pazara misafirim var dünden beri kendimi sorguluyorum neden evdeyim buyurun dedim diye 😅
Cicekliperde size sürekli meme attığım için kafanda öyle canlanıyor olabilirim 😂😂😂
TombulHatun öylesin öylesin ama bencede öyle yani sevip anlaştığın insanlarinda vazgeçilmezi.olduguna eminim
TombulHatun üzerimizden bir şey geçti 😂😂😂
ikiprensesannes üçümüz de çok iyi anlaşırız ama ben hepsinden farklıyım dediğin gibi belki de buraya çok yansıtamıyırum normalde tanısan çok seversin 😂
Cicekliperde
@Cicekliperde biraz ciddiyet ve mesafe seziyorum severim 🙂
@Etipetito yorumların şirin sevecen buluyorum 😘
@etoile zehir hafıza zehir bir beyin 😁
@lanjalee eğlenceli ve samimi 😇
@perimasali802_ sıcakkanlı herkese kucak açan
@Zamansiz_ sevgi dolu 😊
@
SuVeAtes bende ki bebeyle çok zor 😂😂
ikiprensesannes ay bence de bella bazı noktalarda bana benziyor. Bence iyi bir gözlemcisin. Ne güzel işte sen de cıvıl cıvılsın
etoile aradan çok yıllar geçti çok sular aktı düştüm bu hale 😂😂😂
etoile ya yaz gitsin . Gözlemlerimizden yola çıkıyoruz sonuçta.
TombulHatun bundan hiç şüphem yok 🥰😍
Bubenimoykumm bir elon bir ben 😂😂😂 öyküm yaaaa reelde seni tanımadığım için bir eksik hissediyorum 😜
TombulHatun bi filmde üç memeli bi kadın vardı. Hangi filmdi o ya