lanjalee TombulHatun biz seninle ayrı postların insanıyız tombul hatuncuğum 😂 ben ateşli postlara yazamıyorum pek ya utanıyorum belki ondan denk gelmiyor olabiliriz 😂😂
perimasali802_ lanjalee kayınpederim hastenede evde misafirim var müsait olunca döneceğim size canimmm
lanjalee perimasali802_ geçmiş olsun kolay gelsin periciğim , senin başın ne zaman boş kalacak acaba 🫢🙃
vahsikelebekk reziloldukbabaaaa bebeğim sana çok kanım ısındı aynı anda burda belirdik diye hem de yazdıklarından da🤩
Cicekliperde lanjalee ayy buna çok güldüm. Bir ara bu durum çok fazla dile getirildi diye emoji joymaya çalıştım ama benim emojiler çok alakasız oldu herhalde. Eğreti durdu sanki. Yakıştıramadım kendime 😂
lanjalee Cicekliperde nasıl rahat ediyorsan öyle yaz sen bence kasma hiç , isteyen istediği emojiyi koyup öyle okusun , çok özgürce 😅
TombulHatun belladonna ahaha bilmem mi insanlar savaşmayın sevişin der biz seninle savaşarak aşk yaşıyoruz 😂
belladonna lanjalee Mutfak işlerine ara verdim be jaleee artık ben de başkalarından destek alıyorum yaşlandım 🥲
lanjalee belladonna bende bende , öyle üşeniyorum ki bi tatlı bi hamur işi bişeyler yapmaya 🫢 oysa hiç böyle değildim ,günü kurtarıyorum sadece 🙃 bunlar hep yaşlılık belirtileri
vahsikelebekk @Cicekliperde "#p1400461 @reziloldukbabaaaa çok heyecanlı kıpır kıpır gibi hissediyorum🤭 @SuVeAtes adın gibisin yazdıklarından öyle anladım🔥 @ikiprensesannes sende naif tatlış bir eda seziyorum💕 @perimasali802_ buralar senden soruluyor gibi⚡️ Yeni olunca hislere göre gideyim dedim🌝
Cicekliperde vahsikelebekk kaptan vahşi kelebek kaptan vahşi kelebeeeekk. Aklımda bu şarkı dönüyor seni görünce
perimasali802_ etoile vahsikelebekk Bubenimoykumm zarifhanim Cicekliperde Güzel yorumlarınız için teşekkürler efenim Hepinizu ayrı ayrı severim Sizden bugünlük müsade istiyorum Uzun uzun yazamıyorum fırsatım yok hem hastayım hemde evde misafirim var Yarin dolu dolu sizileri anlatacağım inşallah Kendinize iyi bakin güzel kızlarım 💖
Cicekliperde lanjalee de mi? Bence de öyle yapsınlar. Sonra da resmi geliyorum işte kimse bana bir şey demiyor. Ordan da şanslıyım bence. Sen beni anlıyorsun :)
belladonna lanjalee Benimde fırın sadece yemek için çalışıyor. Sadece misafire fırın çalışıyor o zamanda da kendimi zor ikna ediyorum 2 gün önceden karalar bağlıyor nasıl yapacağım offlar pufflar
etoile Cicekliperde kız tepki göstermedim. Yanlış ifade ettim galiba ☺️ normalde muhalefet olurdum sana olmayacagim diyorum iyi bir şey dedim 😜
ikiprensesannes Cicekliperde sıcak kanlı ama sanki sadece tanıdıklarına ve sevdiklerine seçici yani anlatabiliyormuyum😂
SuVeAtes ikiprensesannes kız benim varda ne oluyor. Adamın üstüne atlamamak için zor duruyorum Oyyy oyunu kaldı 3 gün sıkıyorum dişimi
etoile Cicekliperde beni az buçuk tanıdığını düşünerek detaylı yazmadım çiçekli 😂 bu arada postuna etiket yapamadım. Şimdi tam bir yazacağım sonra içimden bir sesss rahat dur etoile diyor.😜😜😜