lanjalee jale aşkım neden uzaktan seviyorsan ben sevmeyi sevilmeyi severim 😄

TombulHatun biz seninle ayrı postların insanıyız tombul hatuncuğum 😂 ben ateşli postlara yazamıyorum pek ya utanıyorum belki ondan denk gelmiyor olabiliriz 😂😂

reziloldukbabaaaa bebeğim sana çok kanım ısındı aynı anda burda belirdik diye hem de yazdıklarından da🤩

lanjalee ayy buna çok güldüm. Bir ara bu durum çok fazla dile getirildi diye emoji joymaya çalıştım ama benim emojiler çok alakasız oldu herhalde. Eğreti durdu sanki. Yakıştıramadım kendime 😂

lanjalee
        Mutfak işlerine ara verdim be jaleee artık ben de başkalarından destek alıyorum yaşlandım 🥲

@Cicekliperde "#p1400461
          @reziloldukbabaaaa çok heyecanlı kıpır kıpır gibi hissediyorum🤭
          @SuVeAtes adın gibisin yazdıklarından öyle anladım🔥
          @ikiprensesannes sende naif tatlış bir eda seziyorum💕
          @perimasali802_ buralar senden soruluyor gibi⚡️

Yeni olunca hislere göre gideyim dedim🌝

Cicekliperde nasıl rahat ediyorsan öyle yaz sen bence kasma hiç , isteyen istediği emojiyi koyup öyle okusun , çok özgürce 😅

belladonna bende bende , öyle üşeniyorum ki bi tatlı bi hamur işi bişeyler yapmaya 🫢 oysa hiç böyle değildim ,günü kurtarıyorum sadece 🙃 bunlar hep yaşlılık belirtileri

lanjalee de mi? Bence de öyle yapsınlar. Sonra da resmi geliyorum işte kimse bana bir şey demiyor. Ordan da şanslıyım bence. Sen beni anlıyorsun :)

Cicekliperde kız tepki göstermedim. Yanlış ifade ettim galiba ☺️ normalde muhalefet olurdum sana olmayacagim diyorum iyi bir şey dedim 😜

etoile hee anladım canım. Yazışmalar da oluyor böyle yanlış anlaşılmalar.