Cicekliperde sen pes etmeyeceksin. O halde sadece iyi bir şey diyeceklerim hakkında yazayım.
@Etipetito espirili ve sıcakkanlı🥰
@Cicekliperde dürüst ve net. Sorgulayan bir yapın olduğunuda düşünüyorum☺️🫶🏻
@TombulHatun yakinen tanıyorum. Yanlış yapmayın paralar 😜
@superisi_ tanıdığımın tam tersi çıktı ya kız. Çok güvenilir çok mantıklı ❤️
@Medusa hayallerimde ki kadın. Zeki , mantıklı ve espirili. Bonusu güvenilir olması. Extrasi sürekli farklı görünürluge sahip olması. Her gün görsem taniyamam öyle bir surat,💜
@Bubenimoykumm jalenin dediğine +1 ekliyorum. Bunun yanında çok hassas olduğunu ama bunu yenmeye çalıştığını düşünüyorum. Kırılmamak için ayrı bir set oluşturmaya çalışıyor gibi 🫶🏻💐
@lanjalee kadın tam bir nostalji diyarı. 🫶🏻💐
@kleopatranizzz ahhhh kleommm komedi dükkanından fırlayan 45 kilo kadın nerdesin. Gelsede birilerinin topuğuna siksak 🙃
@perimasali802_ çok ılımlı çok evcilmen çok anaç diye düşünüyorum. 💐☺️
@successfulwoman insanların hikayelerine aşırı merak saran marjinal bir karakter 😅
Bu kadar yeterli mi ya. İşi gücü bıraktık dokturmeye basladik 🤪

lanjalee çok yanlış kişiye destek olmuşum 🤪🤪 bende sen doversin bende iki bir ittiririm diye düşündüm 😅😅

etoile gramafonun icad edildiği yıllarda olsam keşke, o derece nostalji severim , iyi çözmüşsün 😘😅

etoile ben küçükken de hep gözcülük yapardım , arkadaşlarım ağaçlara dalarken falan 😂 olaylara dalmayı sevmem içimde bi yerlerde hafiye yatıyo 😁

lanjalee
        Benimde yarın var. 2 gündür bende öyleyim. Normalde mutfakta zaman geçirmeyi misafiri çok severim ama uzun zamandır mutfağı sevmiyorum misafir de gelse self servis yapsa diye ah geçiriyorum.

belladonna self servis mi yok anacım bize de misafirin de misafiri gelir , sevmiyoruz ya şu ara mutfağı ondan herhalde 😅 ben hiç gittiğim yerlerde misafir gibi oturup hizmet görmüyorum ya bi bakıyorum ev sahibine hizmet ederken buluyorum kendimi neden acaba Bella 😂

lanjalee sen sakinliği seven birisin. Aksiyonu içinde yaşatıyorsun 😜

lanjalee
              Bir ara bende öyleydim. Şimdi hiç öyle yapmıyorum. Misafir misafirliğini ev sahibi ev sahipliğini bilsin benim olduğum yerlerde 😂
              Bizim aileler yakında olmayınca arkadaşlar geliyor o da çok değil ama sanki senin aileler vardı senin gelen giden çok oluyordur.

Cicekliperde

@Cicekliperde “dış görünüşü ile içi o kadar farklı ki.. Bazen bir cümleyle sorunu çözüyo”
                @zarifhanim “tanıdığımdan bu yana asla değişmeyen, sağlıktan ilime kadar bilgili”
                @aykirikadin “peridede ki herkese, her şeye hakim, o kadar kişiyi unutmayan tek kişi”
                @burcu21 “beni her zaman şaşırtan, sürekli okuyan, araştıran..”
                @Zamansiz_ “bana aşırı sabırlı geliyor”
                @Eskobar “Her şeyi olduğu gibi söylüyo, lafını da bir güzel söylüyo benden çıksın da kim ne yaparsa yapsın modunda diye düşünüyorum”
                @perimasali802_ ve @ikiprensesannes “siz de sanki karşımdaki üzülmesin de biz üzülelim” der gibisiniz
                @Etipetito “altını, bakımı, kocasını seven”
                @Medusa “düşünceli, ilgili, sevdiğine sevdiğini hissettiren”
                @TombulHatun “düşünceli, sürekli gezen, beni sinir hastası edecek kişi”
                @htcaydnn “mutfak olsun gerisi umurumda değil”
                Aklıma geldikçe güncellerim 😂