Kısaca anlatın
lanjalee
Benimde yarın var. 2 gündür bende öyleyim. Normalde mutfakta zaman geçirmeyi misafiri çok severim ama uzun zamandır mutfağı sevmiyorum misafir de gelse self servis yapsa diye ah geçiriyorum.
etoile teşekkürler (:
belladonna self servis mi yok anacım bize de misafirin de misafiri gelir , sevmiyoruz ya şu ara mutfağı ondan herhalde 😅 ben hiç gittiğim yerlerde misafir gibi oturup hizmet görmüyorum ya bi bakıyorum ev sahibine hizmet ederken buluyorum kendimi neden acaba Bella 😂
TombulHatun
Sevişmek bana hitap etmiyor sana ediyor da
lanjalee
Bir ara bende öyleydim. Şimdi hiç öyle yapmıyorum. Misafir misafirliğini ev sahibi ev sahipliğini bilsin benim olduğum yerlerde 😂
Bizim aileler yakında olmayınca arkadaşlar geliyor o da çok değil ama sanki senin aileler vardı senin gelen giden çok oluyordur.
@Cicekliperde “dış görünüşü ile içi o kadar farklı ki.. Bazen bir cümleyle sorunu çözüyo”
@zarifhanim “tanıdığımdan bu yana asla değişmeyen, sağlıktan ilime kadar bilgili”
@aykirikadin “peridede ki herkese, her şeye hakim, o kadar kişiyi unutmayan tek kişi”
@burcu21 “beni her zaman şaşırtan, sürekli okuyan, araştıran..”
@Zamansiz_ “bana aşırı sabırlı geliyor”
@Eskobar “Her şeyi olduğu gibi söylüyo, lafını da bir güzel söylüyo benden çıksın da kim ne yaparsa yapsın modunda diye düşünüyorum”
@perimasali802_ ve @ikiprensesannes “siz de sanki karşımdaki üzülmesin de biz üzülelim” der gibisiniz
@Etipetito “altını, bakımı, kocasını seven”
@Medusa “düşünceli, ilgili, sevdiğine sevdiğini hissettiren”
@TombulHatun “düşünceli, sürekli gezen, beni sinir hastası edecek kişi”
@htcaydnn “mutfak olsun gerisi umurumda değil”
Aklıma geldikçe güncellerim 😂
etoile jalenin dediğine +1 ekliyorum. Bunun yanında çok hassas olduğunu ama bunu yenmeye çalıştığını düşünüyorum. Kırılmamak için ayrı bir set oluşturmaya çalışıyor gibi 🫶🏻💐
Bunu biraz düşüneceğim bilemedim 😁😆
belladonna yok ayakları kesildi baya gelen giden sadece iki üç yakın arkadaşım var 😂 eşimin tarafı pek gelmiyo , kendi ailemde zaten az gelir giderdi genelde ben onlara gidiyorum derken işte , pazara da arkadaşlar gelecek işte bakalım bi iki kısır börek bişeyler yaparım napayım 🙃 en doğrusu misafir gibi davranmakta işte ben rahat edemiyorum ya bi resterona falan gidince bile masayı silip kalkasım geliyo hahahhh
Bubenimoykumm bı düşün bakalım. Bir gece yeter mi 😁
etoile ne geliyorsa başıma koç burcundan geliyor 😁
perimasali802_ güzelim 😘
belladonna zaman Zaman diyelim 😌
belladonna benden çıksın da kim ne yaparsa yapsın
Bu ne demek kız🤣🤣🤣
Övdünmü sövdünmü😂😂😂
Ay ne güzel uzun uzun yazmışsın😘
lanjalee
Misafire misafir gibi davran Jale boşver, kimde senden daha değerli değil. Ne kadar fedakarlık o kadar üzüntü
Eskobar
Aklına geleni anında yazıyorsun cümleye rütuş yapmıyorsun diye düşünüyorum esko 😂
belladonna seninle sevişiyoruz demedim farkındaysan seni bildiğimden