lanjalee belladonna tabi ki daha değerli değil ama huy işte , misafire hünkarım ,sultanım gibi davranıyorum elimde değil 😂
Etipetito belladonna eskiden olsa doğru olurdu ama son yaşananı biliyosun kocacı olmamak gerekiyormuş 😂😂
perimasali802_ Cicekliperde geldim çiçeğim 💐 Yanılma payim olabilir kırgınlık olmasin 😂 Cicekliperde başlarda bu çok soğuk derdim aksine çıktın çok tatli sohbeti çok güzel biri var karşımda @TombulHatun tam bir kocaci 😂 Ama mükemmel bir insan @Bubenimoykumm olduğu gibi yazıyor @belladonna sohbeti çok iyi sarıyor özelikle @TombulHatun ile 😂 En atesliler benim için sırasıyla şöyle 😂 @SuVeAtes ateşin bol olsun 🔥🔥🔥bizi aratma sakin @HurremSultan ah kanka özlendin @abasiyanik succes sağolsun 😁 seni yorganci @kleopatranizzz hikayeleri ozlendi @Medusa ince düşüncesi ile bazen arıyorum yorumlarını @Eskobar senide mi ateşli yapsak acaba 😂 @Zamansiz_ cok azimli bir kadin @etoile unutmaz unutturur 😂 @zarifhanim adi gibi zarif 💐 yorumlarını severek okuyorum @kizatasozu çok sabırlı dik duran bir @lanjalee cay kahve dedinde nasip olurmu yaaa 🥺 ikiprensesannes sohbeti saranlardan @Elmasekeri eskide mi kaldin gelseneeee @successfulwoman iyi niyeti ile sevdiğim güzel kalpli ❤️ Daha var sanki 😂 birazdaha düşüneyim bakalim Ha bu arada @vahsikelebekk ve @reziloldukbabaaaa bu ikisi gözümün önünden gitmesin 😜 @Bahtsizbedevi_ hem sabırlı hemde güçlü bir anne @ladymomm burdan gitsede hem kararli hemde azimli birisin diyet postu ile tanidim seni balimmm gel bekliyoruz ❤️ @sizene postunu dört gözle bekleyenlerden biride galiba benim sen iyi dayanıyorsun valla ben olsam şimdiye herkesin altina bomba yerleştirir patlatirdim 😂😂
TombulHatun perimasali802_ tanısan asla kocacı olmadığımı anlarsın sadece sevildiğim için çok seviyorm 😂
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ hem sabırlı hemde güçlü bir anne Yaa aşkım sende güçlü bi annesin bütün kadınlar güçlü biz kadınlar üstesinden gelemeyeceğim şey yoktur ❤️🌸🫶😘
Eskobar perimasali802_ olabilir😂 Daha kendimi açsam türlü türlü erotiklikler var😂😂 Beni siz ateşli yapacaksınız diye okudum ben zaten ateşliyim diycektim😂😂😂😂
Zamansiz_ Bubenimoykumm yaa öylum cicegim benim sende oyle herkese yaklasimin kimseyi kirmadan gücendirmeyen yorumlarin cicegim🥹🌸