SuVeAtes ikiprensesannes Estağfurullah, öğretmen demeyelim de yardımcı olma diyelim 😁 Adetim ama siz sevişin sevin Ohhh yarasın
etoile Cicekliperde seni severim o yüzden kırmayacagim. Başka biri olsa itirazlarım çoktan sıralanmisti 😉
etoile Cicekliperde kız tepki göstermedim. Yanlış ifade ettim galiba ☺️ normalde muhalefet olurdum sana olmayacagim diyorum iyi bir şey dedim 😜
SuVeAtes Cicekliperde Herkes yazsın isimleri görünce tanırım öyle yazarım bende yoksa isimleri aratsam hepsi aklıma gelmez 😁
SuVeAtes Cicekliperde benim onaya düşen yorumum var ona bir el stsaniza ya valla içimde kaldı bir örnek verem dedim onaya düştü 🤣
ikiprensesannes TombulHatun bilemem orasını yada sadece tanıdığın ve anlaştığın insanlara karşı söylediğin gibisin o zaman 😁😅
Etipetito Cicekliperde Daha az önce eşimle konuştuk bu konuyu inanır mısın 😂 Yani 4.cü yolda değil ve yola da girmicek merak etme😂😂
reziloldukbabaaaa @SuVeAtes sex perisi 😂 @vahsikelebekk samimii diğerlerini tam olarak gözlemleyemedim😂
vahsikelebekk reziloldukbabaaaa bebeğim sana çok kanım ısındı aynı anda burda belirdik diye hem de yazdıklarından da🤩
TombulHatun Cicekliperde @Cicekliperde en mesafeli görünen ama sıcacık olan @Etipetito kocacı diyeceğim ama eskisi givi de değil gibi 😂 @belladonna bana en çok bulaşan ama en çok seven 😂 @etoile fil hafızalı asla unutmuyor 😂 @zarifhanim tanıdığımdan beri çizgisini bozmayan @htcaydnn mutfak kuşu Uykum var anca bu kadar yazdm 😂