etoile Cicekliperde stalki hiç sevmem genelde stalk yapanlarla arkadas olurum ayni anda veri yağar 😂😂😂
etoile Cicekliperde seni severim o yüzden kırmayacagim. Başka biri olsa itirazlarım çoktan sıralanmisti 😉
ikiprensesannes Cicekliperde @SuVeAtes seks öğretmeni😂🤣 @perimasali802_ cana yakın sevecen💐 @TombulHatun çok resmi😂 @Cicekliperde sende aynı şekil resmi yani işiniz gereği olan bişey sanırım neyse 😅😀 İsimleri doğru düzgün hatırlayamadığım için etiket yapamıyorum ama burda her telden var bişeyler onun için buranın havası bir başka güzel 😍😍😁
SuVeAtes ikiprensesannes Estağfurullah, öğretmen demeyelim de yardımcı olma diyelim 😁 Adetim ama siz sevişin sevin Ohhh yarasın
perimasali802_ etoile vahsikelebekk Bubenimoykumm zarifhanim Cicekliperde Güzel yorumlarınız için teşekkürler efenim Hepinizu ayrı ayrı severim Sizden bugünlük müsade istiyorum Uzun uzun yazamıyorum fırsatım yok hem hastayım hemde evde misafirim var Yarin dolu dolu sizileri anlatacağım inşallah Kendinize iyi bakin güzel kızlarım 💖
SuVeAtes Cicekliperde Sınırım yok olan yerde patlıyorum çok doğru dedin 🤣🤣 ay benim isim böyle aklıma gelmez ki etiketliyim genelde zaten hep konuşurum öyle bilirim bir anda görünce aklıma pek biri gelmedi. Gelsin herkesi liste yapıp yazarım ♥️
etoile Cicekliperde kız tepki göstermedim. Yanlış ifade ettim galiba ☺️ normalde muhalefet olurdum sana olmayacagim diyorum iyi bir şey dedim 😜
SuVeAtes Cicekliperde Herkes yazsın isimleri görünce tanırım öyle yazarım bende yoksa isimleri aratsam hepsi aklıma gelmez 😁
SuVeAtes Cicekliperde benim onaya düşen yorumum var ona bir el stsaniza ya valla içimde kaldı bir örnek verem dedim onaya düştü 🤣
ikiprensesannes TombulHatun bilemem orasını yada sadece tanıdığın ve anlaştığın insanlara karşı söylediğin gibisin o zaman 😁😅
Etipetito Cicekliperde Daha az önce eşimle konuştuk bu konuyu inanır mısın 😂 Yani 4.cü yolda değil ve yola da girmicek merak etme😂😂