ah be eski olmak vardı aşırı sarardı post 😂
Kısaca anlatın
Cicekliperde benim onaya düşen yorumum var ona bir el stsaniza ya valla içimde kaldı bir örnek verem dedim onaya düştü 🤣
Cicekliperde Daha az önce eşimle konuştuk bu konuyu inanır mısın 😂
Yani 4.cü yolda değil ve yola da girmicek merak etme😂😂
Etipetito inanmıyoruuuuuummmm 😂
Cicekliperde Daha napiyim inanman için perdeeee😂😂
Etipetito bir seneye doğuracaksın zaten neye inandırıyorsun 😂😂😂😂
reziloldukbabaaaa canım izlenimlerini yaz işte. Ben eskiyim de noluyor 😂
Cicekliperde 😂😂 tamam o zamannn
SuVeAtes ay ben göremedim.
@SuVeAtes sex perisi 😂
@vahsikelebekk samimii
diğerlerini tam olarak gözlemleyemedim😂
Cicekliperde
@Cicekliperde en mesafeli görünen ama sıcacık olan
@Etipetito kocacı diyeceğim ama eskisi givi de değil gibi 😂
@belladonna bana en çok bulaşan ama en çok seven 😂
@etoile fil hafızalı asla unutmuyor 😂
@zarifhanim tanıdığımdan beri çizgisini bozmayan
@htcaydnn mutfak kuşu
Uykum var anca bu kadar yazdm 😂
Cicekliperde E görürüz inşallah beraber😂
TombulHatun orda beni kanser et burda kocacı değil de😂
Cicekliperde teveccühünüz efendim 😘
@Medusa canımın ciğeridir, açık,net ve çok güzel yorum yapar 🙃
@kleopatranizzz özlediğimi bilmeli , forumun enerji veren , naif yorumcularından 🌷
@etoile çok dobradır kendisi , altı boş cümleler kurmaz ,kesinlikle tanımak lazım 🤙
@Coolness çok yakın hissediyorum aslında muhabbetimiz de var ama kısıtlı , samimidir 🫶🏻
@Bubenimoykumm hep haklı yorum yapar gibi düşünüyorum , haksızlık ettiğine denk gelmedim 🙃
@belladonna çok güzel tarifler biliyor baya hamarat , bi zamanlar az faydalanmadım , özlendi 😅
@perimasali802_ komşum olsa sabah akşam kahve içelim mi çay içelim mi diye darlayabilirim , sanki muhabbeti yanyanayken daha da iyi sararmış gibi hissettiriyor 😅
@TombulHatun öyle uzaktan uzaktan seviyorum tombul hatuncuğumu da , çok akıllı biri 😍😅
@Moonlight_ o kadar özledim ki gelse de yemek tatlı krizlerine soksam onu , inanılmaz iyi bi kadınsın mooni ♥️
@gizew yine özlediklerimden , az konuşur çok anlaşırız 🫶🏻
Eminim unuttuğum çok kişi vardır , bu sıralar aktif olmayanlar özellikle ..
Etipetito değil demedim gibi dedim insan için de rencide mi edeyim ne istiyorsun 😂😂😂
@Cicekliperde bu arada senin de emojisiz yorumlarını da ben kendi hayalgücümle emoji koyup ona göre okuyorum 🙃😅
lanjalee jale aşkım neden uzaktan seviyorsan ben sevmeyi sevilmeyi severim 😄
- Düzenlendi
TombulHatun doğru dememişsin dermisin seenn
TombulHatun biz seninle ayrı postların insanıyız tombul hatuncuğum 😂 ben ateşli postlara yazamıyorum pek ya utanıyorum belki ondan denk gelmiyor olabiliriz 😂😂
lanjalee kayınpederim hastenede evde misafirim var müsait olunca döneceğim size canimmm