Coolness kim beni niye yazsın. Ve buna ben niye sinir olayım.

nilsu ama kimse seninle alay edercesine cevap vermemiş. Neden normal cevaplayamıyorsun? Çok fevri ve umursamazsın. Umarım biraz empati yapabilirsin. Gerçekten üzüldüm. Birçoğumuzun yorumlarını beğendiği bir kadını böyle küçültmeye çalışman, öğretmen sıfatına hiç yakışmıyor.
    Burada @Cicekliperde @belladonna var öğretmenlerimiz. Ve her şeyiyle kendilerini belli ediyorlar.
    Umarım sen de insanları küçümsemeyi kenara bırakır, olumsuz eleştirilerini uygun şekilde yapabilirsin. Burayla ilgili de genel hayatta da.

nilsu kim beni niye yazsın.
      Doğru 😁

nilsu Ve buna ben niye sinir olayım.

Bozuldum demişsin 🥺 bende bana o yüzden sitemlisin sandım, ben seni etiketledim, sandığımız gibisinden değil gerçekte olanı sende dinleyelim diye 😏

Mommy12 bellodana öğretmenmi şaşırdım. Çiçekliperdeyi biliyordum. Tamam empati yapacağım. Sen üzülme. Zor olacak ama denerim.

nilsu aşkım ben biliyorum zaten önemli olan diğerlerinin bilmesi assdhshhaab goodgirl 😁

Bubenimoykumm sanmıyorum canım ordan muhabbetimin olduğu kimse yok bir kişi dışında

Mommy12 Ben onun küçültmesiyle küçülmem ki. Linçleyen linçlenir. Her istediğini söyleyen istemediğini işitir. Ben dobralık ile patavatsızlık arasında çok fark olduğunu görüyorum. Nilsu böyle eğleniyorsa eğlensin. Ciddiye almayın derim 😊

Mommy12 seni nasıl mutlu edebilirim. Tamam dedim daha ne diyeyim.

Coolness aşkım diğerleri bilmek istemiyor gibi hissettim.

zarifhanim elbette küçülmezsin. Sen her zaman zarifsin 🌸 ama kimsenin haddi değil istediği zaman bu şekilde kimsenin konuşma hakkı yok.

• Düzenlendi

Coolness ben de merak ediyorum. Yorumlarına bayılıyordım. Aynı ülkede yaşama geçmişimiz varmış da tanıdık da çıkarız belki diye soramadım 😂

Coolness sokaklambası yorumlarını sevdiğim biri. Zeki kadınları hep sevmişimdir. Gelir bence yine. Bir problemle gitmediyse

Coolness bir ara bulunmuş orada sanırım orayla ilgili bir yorumunu okumuştum. Ben birkaç yıl kaldım orada da şimdi o da ben de Türkiye’deyiz😅