Kısaca anlatın
Cicekliperde sende favorimsin dkdkdknnn
Bubenimoykumm tamam bunu not aldım. Günlük cepte.
nilsu Tamamdır 😊
nilsu ama kimse seninle alay edercesine cevap vermemiş. Neden normal cevaplayamıyorsun? Çok fevri ve umursamazsın. Umarım biraz empati yapabilirsin. Gerçekten üzüldüm. Birçoğumuzun yorumlarını beğendiği bir kadını böyle küçültmeye çalışman, öğretmen sıfatına hiç yakışmıyor.
Burada @Cicekliperde @belladonna var öğretmenlerimiz. Ve her şeyiyle kendilerini belli ediyorlar.
Umarım sen de insanları küçümsemeyi kenara bırakır, olumsuz eleştirilerini uygun şekilde yapabilirsin. Burayla ilgili de genel hayatta da.
Arkadaşlar. Lütfen tartışmayın. Eğlenelim diye açtım postu.
- Düzenlendi
vahsikelebekk kidste tanışıyomuyuz ben hatırlayamadım
Bubenimoykumm sanmıyorum canım ordan muhabbetimin olduğu kimse yok bir kişi dışında
Mommy12 Ben onun küçültmesiyle küçülmem ki. Linçleyen linçlenir. Her istediğini söyleyen istemediğini işitir. Ben dobralık ile patavatsızlık arasında çok fark olduğunu görüyorum. Nilsu böyle eğleniyorsa eğlensin. Ciddiye almayın derim 😊
Cicekliperde @Sokaklambasi kısaca: serseri kız ve aşırı merak ediyorum kendisini 👀
zarifhanim elbette küçülmezsin. Sen her zaman zarifsin 🌸 ama kimsenin haddi değil istediği zaman bu şekilde kimsenin konuşma hakkı yok.