nilsu Ben eleştiri almadığımı söylemedim, medenice olduğu takdirde saygı duyacağımı söyledim. Ama kötü üslubunuz sebebiyle saygı duyacağım biri değilsiniz. Neden itici göründüğünüzü de söyleyeyim. Bir şeyleri net ifade edebilmek iyidir. Fakat bir kişi hakkında yorumda bulunuyorsanız o kişinin duygu ve düşüncelerini de göz
ardı etmemelisiniz. Düşünmeden konuşuyorsanız karşılığında gelen yorumları göze almalısınız. Yoksa sizin patavatsız yönteminize göre herkes istediğini “bam bam bam” söylese çevrede ne toplum ahlakı kalır, ne hoşgörü ne anlayış, ne ince fikirlilik. Bunun için üslup önemlidir. Belki de anonim olduğunuz için dobralık ile patavatsızlığı karıştırıyorsunuzdur. Normal hayatınızda da böyleyseniz yalnızsınız.
Yorumunuza bakarak şunu da farkettim, saydığım kişiler seviliyor diye yanlışları olmaz demedim. Elbette beşer şaşar. Sürü psikolojisi konusunda kompleks edinmişsiniz. Herkes tarafından sevilen insanları cephe alıyorsunuz. Kimsenin değinmediği konulara temas etme sebebiniz bu.
Sevdiğim bir üye bana sıkıcı olduğumu söylese üzülebilirdim ona değer verdiğim için. Ama sizin gibi birinin söylemesi asla kırmaz da üzmez de. Nasılsanız öyle davranırım çok da önemli değil..