hzrn1 valla başka çare yok benım gittiğim devlet öyle taktı utanmana gerek yok onlar neler neler gördüler alısmıslardır artık 1 dakıkalık işlem zaten

cano42_ teşekkürler inşallah hemencik olur biter yoksa kocamla aram bozulacak aylardır erteliyorum

hzrn1 aşkım onun için randevu almana gerek yokki bide sabah gitmen gerek ilk önce kan tahlili istiyo beta değerine bakıp negatif çıkarsa öğleden sonra takarlar sonuca göre

Bahtsizbedevi_ devlet hastanesine kadın doğuma randevu almıştım ancak hastanenin aile hekimi takıyor Muş hemen fiş aldım odasına gittim gider gitmez içeri geç dedi yani benim acı esigim yüksek sanırım canım çok ama çok yandı üç dört saat aşırı ağrım oldu en son dayanamadım ve ağrı kesici içtim öyle geçti şuan bir sorun yok atlattım bunuda şükür

hzrn1 anladım canım geçmiş olsun burda kadın doğum Dr takıyo

hzrn1 spiral’in 2 çeşidi oluyor canım sen hangisini taktırdın bende pazartesi gidicem taktırmak için

hzrn1 sen seçmiyor musun neye göre onu taktı peki

hzrn1 ria bir marka değildir 😂 ria yani rahim içi araç demektir bu tüm spiral kutularının üstünde yazar zaten 😂

cananlcm hayır spiralin bir çok çeşiti var hormonlu bakırlı olarak iki gruba ayrılıyor daha sonra bakırlı spiraller kendi arasında yine çeşitleri var boncuklu spiral falan var ama genellikle bakırlı spiral ve mirena tercih ediliyor o yüzden duymamış olabilirsiniz

hzrn1 Ben devlette taktırdım bakır spiral kendileri taktı ben almadım şuan memnunum