Bubenimoykumm fırınıda deneyim artık deneye deneye ogrenmem lazım
Yoğurt meselesi
CoffeeLover
Bir arkadaşım da izlemediğim video almadığım tarif kalmadı ama olmuyor demişti olmayınca olmuyor sanırım ahaahah
belladonna o arkadaşın ben olabilirim 😜😅
Neselibiri hazır süt değilde eşim iş çıkışlarında köylerde yeni sağılmış taze sütler olur ya onlara gidip alıyor marketlerdeki sütle hiç denemedim
- Düzenlendi
lanjalee geçen çaktırmadan market yogurdu ev yogurdu dedim adam anladı ya 🤣 bunlarda yağ kokusu var yemezler dedi🤣🤣🤣jerseyi bende duydumda onuda deneyim en azından belki yogurda benzer kıvamı🥴
CoffeeLover market yogurdu ev yogurdu dedim adam anladı ya 🤣
Ama o anlaşılır ya hahahh 😂
Jersey bende bi deneyecem bakalım 🙃
belladonna bir ben değilmisim demekki🤣 buraya bile utanarak paylaştım millet ay bi yogurdu bile beceremiyor bunun icin postmu olur diyecek diye🤣🤣
CoffeeLover jerseyi ben denedim çok güzel kaymağı oluyor ama yoğurdunu yiyemedim ben bana çok yağlı geldi sevmedim
lanjalee Deli etti napayim, 🤣 oturuyo masaya kaşik elinde o gurmeler gibi bi havalar yokk buda olmamış 🤣 elini körü dicem sonunda
- Düzenlendi
TombulHatun yağlıysa bizim beyzade yemez 😁 hiç denemedim çok duydumda almak nasip olmamıştı
CoffeeLover bu adamlar gerçekten ceza istiyo , yapmayacaksın bunlara hiç bişey 🫢 benim ki de sabah melemenin sınıfta kaldı dedi , cümleye bak ! 😂 sanki anasının evinde vardı öyle güzel melemen 🤪😁 sinirlenirim böyle şeylere ye ya da sus dimi yani , o kadar uğraşıyoruz sonuçta 🙃
CoffeeLover ben denedim ama bana yağ tadı geldi sevemedim ağır geldi, ama yanlış hatırlamıyorsam @belladonna jersey mayalıyor hep
lanjalee
Jale sen gibi becerikli bir kadın yoğurdu nasıl yapamaz jsjsjsjs
CoffeeLover haa şimdi anladım canım ben bekarken annem de köyde birinden süt alırdı ve onun sütünü asla mayalayamazdı ne yapsa sulu olur du bazı ineklerin sütünden de kaynaklı oluyor çok yem yediklerinde sütleri sudan farksız oluyor bide marketten al dene o zamn sorun belli olacak
CoffeeLover
Yok ya yapamayan var ama artık sütten mi kaynaklı elden mi kaynaklı bilmiyorum 😂
lanjalee bazen banada öyle yemeklerde laf çakar ben yapayımda gör😁 yaptımı gerçekten guzel oluyor elinden geliyor ama ya sonrası o mutfakta tellioğlu seferoğlu sanki savaşa girmiş allahım inanılmaz dağıtıyor toplamaya çalışırken daha batırıp bak temizledim diyor ama bütün çopler lavaboda 🥴
TombulHatun
Evet jersey alıyorum ben ama kaymağını alıyorum üzerinden sen kaymağını almadan mı yaptın? Birde ben yoğurdu sade yiyemedim için yağ oranı bana normal geliyor
TombulHatun az bişey alïp deneyecegim ama yağ tadı geliyorsa pek sevilmez
belladonna olmuyor , yapamıyorum , tutmuyor 😂 gerçekten her yolu denedim . Hatta ananem mayaladıktan sonra sarıp dinlendirir bir de konuşur yoğurtla , hadi güzel mayalan tamam mı der öpücük atar , onu bile denedim yine olmadı hahahh 😂😂😂😂 ananemin yoğurdu da çok iyi oluyo mayasını aldım o bile tutmadı Bellaaağ
belladonna yok kaymağını almam gerektğini o zaman sen bana söylememiştin bella 😂 normal mayaladm mayalandıktan sonra yemeden önce aldım kaymağını eşime yedirdimn 😂😂