lanjalee şimdi aklıma geldi acaba mesela 3 lt yapacaksak 2 litre inek 1 litre manda sütünü karıştırıp yapınca manda sütünün o yoğunluğundan tutarmı😆 artık kendi kendime deney yapacam ne gelirse aklıma
Yoğurt meselesi
TombulHatun aaa bak kız o mantıklı arkada millete gosteriyolarda möler bunlar diye😆 peki süt hangilerinin 😁
CoffeeLover bence sütten bide farklı dene ve buraya yaz merakla bekliyorum 😅
Neselibiri bi olsa ilan edicem zaten 😆
CoffeeLover hahah yok kız sütten o sütten beceriksiz kadın yoktur kötü malzeme vardır 😂😂
Neselibiri hehehe bunu ben söylediğimde işte züğürt tesellisi ne edecen diye cevap aldım😁😁😁😁
CoffeeLover her şey mümkün bu devir de babanın oğluna güvenmeyeceksin 😂
TombulHatun
Benim dilim tam bir şifa kaynağıdır her derde devadır….
belladonna ahaha bilmem mi
lanjalee
Anlat merak ettim neler geldi ahshshsh
TombulHatun vayy tuttum bunu 😁😁 yazdım kenara
TombulHatun
İnek bozuk mu djdjdhdh
lanjalee
Tereyağından güzel oluyor Jale onu da dene 😅
belladonna tuh şu inek bozuk yorumlarını okuyamayacağımmm şarj bitti 3-2-1 😆 ama halen gülüyorum komikime gitti
CoffeeLover bunu hiç denememiştim ama merak ettim mantıklı aslında 🙃😅
belladonna belki bozuktur bilemeyiz 😂😂
belladonna peynir olacak diye umutla kestirdim o yoğurdu , süzülsün diye file beze de sardım işte süzgece koydum üşenmedim mermer bi taş bulup ağırlık yapsın iyice süzülsün diye onu da üstüne koydum . Ertesi güne kadar da bekledim . Sonuç tam bi rezillikti , hayatımda öyle kötü kokan peynirimsi bişey görmemiştim 😂
belladonna maya niyetine tereyağı kullanıyorlar onu diyorsun dimi , bence ben onu da tutturamam , yoğurdu yoğurtla mayalayamayan insan, tereyağı ile nasıl mayalasın 😂😂