Merhaba arkadaşlar gül hastalığı geçiren var mı
Gül hastalığı
Benim ağustos eylül aylarında başladı ve hala geçmedi vücudumda küçük kızarıklıklarla başladı doktora gittim ilaçları kullandım geçti ama tekrar çıktı
Kendiliğinden de geçiyor ama bi sürw sonra tekrar çıkıyorlar
Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi arkadaşlar lütfen aylardır geçmedi
- Düzenlendi
yrnkvsr12 bı tanidigimda var yıllardır gecmiyo anneside öyle en ağır ilacı bile kullandı ise yaramiyo dedi zerotanin di ilacın ismi sanirim
Ben 2 adet farklı krem bir hap kullandım 1 de iğne verdi doktorum tek dozluk o lafın arkasından geçti ama sürekli tekrarlıyor
cano42 hangi içecek acaba adını söyleme şansınız var mı
yrnkvsr12 ben geçirdim stresten kaynaklı olduğunu söyledi doktor bana iki krem yazdı karıştır sür dedi 3 aydık sürüyorum yeni geçmeye başladı kremin birinin adı Roza birisi Balaban eczaneden aldım
cano42 sağolun teşekkür ederim yine de tavsiyeniz için
aredhel geçmiyor mu yani gerçekten çok moralim bozuldu benim vücudumda var ara ara çıkıyor bi süre sonra kayboluyor ama sonra tekrar çıkıyor
yrnkvsr12 bende de var malesef geçmiyor ama yediklerine dikkat ederek bir de çok soğuk ya da çok sıcak ortama girmeyerek biraz azaltabilirsin tuzlu baharatlı şeyleri çom az yiyeceksin ayrıca domates çikolata da aşırıyı kaçmamsn gerekir bende bir de ekstra mantar var 20 sene oldu bıraktm artk öyle durıyor