aynoluyonoluyo evet daha önce de omre yaptırmıştım ama açıldı açıcıyla turunculuk kalmadı uçlarındaydı zaten
Ombreden platine
aynoluyonoluyo Aralık ayında yapmıştık kızıl baya akmisti ama 10-11 ay sonra ombre yaptım numarayı bilmiyorum teyzem boyadi
aynoluyonoluyo yani ben hamile kalmadan önce kızıldim tam bir sene sonra ombre yaptık baya akmisti uçlarda kızıllık vardı uçlar yıprandı biraz ama ben platin istiyorum ve çok dökülüyor saçım bebeğim 5 aylık hormonlardan mı boyadan mi bilmiyorum
aynoluyonoluyo çook teşekkür ederim 🙏🏻
milenajesenska hormonsal ya muhtemelen hep duyuyorum çünkü
milenajesenska hormonlar etkiliyor ama her kişide değil. Misal benim 1 tel saçım dökülmedi ne hamilelikte ne doğumda ne doğumdan sonra.. ben kızıl açılmaz demiyorum açılır ama yıpranmasız kopmasız açılmaz. Ve alttan hep yeşillenme yapar..Güzelim saçlara yazık oluyor sonra. Canım, eğer saçların çok dökülüyorsa platine bulaşma. Ha ama diyorsan ki çok istiyorum, saçımda çok. Sürekli dip boyasıylada uğraşırım diyorsan o ayrı. Ayrıca platin hep bakım isteyen bir renk yüzün hep solgun görünüyor hep makyaj isteyen bir renk yani. Bilemiyorum askım ama platin zor yani sürekli dibiydi makyajıydı yıpranmasıda cabası..
peynirlimakarnaa rica ederim canım peynirli makarna istedi bu arada saat 23:30 da kalktım yaptım yedim günahım ve kilolarım senin boynuna 😂😂
aynoluyonoluyo ay aşkım tövbe de benim boynum kendi günahlarımı kaldırmıyor birde o eklenmesin amaaan ye kız ye şimdi yemeyip ölünce mi yiyeceğiz 😂
aynoluyonoluyo biraz daha düşüneyim o zaman 😂 bana da kızıldan baska renk yakismiyo ya
peynirlimakarnaa kıyamadım askım sana benim boynuma olsun ozaman skdkrkeks
milenajesenska ten rengin ne canım
aynoluyonoluyo ahahah afiyet bal löp löp et olsun çiçeğime 😂😘
peynirlimakarnaa 6 senedir sarı olmayı bekleyen ben ombrenin üstüne gidip siyah boyadım sonra pişman oldum siyahı yavaş yavaş açtırdım ama o ara üç renk bile gezdim kafamda dip siyah dipten üç parmak aşagısı turuncu aşagısı daha turuncu 🤣🤣🤣 artık beklediğime deydi en son bi r buçuk yol önce yaptırdım ombre kuoforum boyamadı bir buçuk yıldır artık olur dedi bayrama boyatacağım nasipse
Cicikiz ayyy kabussss gibiii iyi dayanmışsın ben evden çıkamazdım herhalde 😂😂
Kızıldan dönmek zordur bide evde denemişsin işin zor bence bir süre dinlendir saçını
peynirlimakarnaa valla çok kötüydü
milenajesenska kızıl çok güzel olur bakır tonlar çok güzel olur ışıltılı kahveler güzel olur. Aslında sarıda güzel olur ama beyaz tenli ve sarı saçlıysan her daim makyajlı olmalsıın bu yazılı olmayan bir kuraldır😂 çok solgun gösteriyor çünkü
aynoluyonoluyo teşekkür ederim mm