Kızlar eşim geldi giydim gösterdim çok beğendi üstümde değiştirmek istediğimi söyledim tavır yaptı üzüldü gibi 😅bide bana diyor üstüne yeşil bir eşarp tak çok güzel olur dedim sen yeşilin bu renge yakışacağını nerden biliyrusn ben bilmiyorum neyse taktım yeşil eşarp gerçekten güzel oldu 🤣🤣

Sen hangilerini beğendin aşkım fotoğraf atsaana

Biyiklim aşkım elbise güzel sanada yakışmış bence kalsın değiştirme eşinden beğenmiş gönlü kırılmasın adamın ayrı ayrıda kombinlersin illa takım giymene gerek yokki jile üstüne önden bağlamalı gömlek giyebilirsin yada kazak çok şık güzel olur güle güle giy

Biyiklim çok aktifsin, konuşmalarından yaşın küçük gibi geldi, hep kocandan bahsediyorsun, genelde yaşı küçük yada yeni evliler böyle yapar ondan sordum ilk zamanlar bende öyleydim de 😂

peynirlimakarnaa yaşım küçük değil aslında ben çocuk gibiyim 🤣🤣kocam sağolsun şımarttı beni ilk zamanlarda artık öyle kaldım 😊😄27 yaşındayım canım ve 6 yıllık evliyim. E çünkü bi tek kocam var yanımda ailem hepsi uzakta o yüzden kocamdan bahsediyorum napam 😂